Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef

Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef. Iespēja cīnīties par Latvijas un Baltijas jaunā sapņu šefpavāra titulu, vērtīgu naudas balvu un prakses iespējām restorānā tiks sniegta 12 jauniešiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Samsung veidotā kulinārijas šova uzdevums ir atbalstīt jauno talantu izaugsmi, kā arī motivēt viņus sasniegt savus mērķus pavārmākslā. Pieteikumu platformā Dreamchef.lv var iesniegt ikviens jaunietis vecumā no 15 līdz 28 gadiem, kurš ir gatavs pierādīt savu mīlestību pret ēdienu. Aicināti pieteikties ir ne tikai tie, kuru degsme pret kulināriju izpaužas ēstgatavošanā, bet arī maltītes baudīšanā, izzināšanā vai fotografēšanā.

Interesantāko pieteikumu autori tiks aicināti uz klātienes atlasi, lai noskaidrotu četrus katras valsts pārstāvjus, kuri jau jūlijā piedalīsies šova filmēšanā un cīnīsies par Samsung Galaxy sapņu šefpavāra titulu un iespēju izkopt savas zināšanas profesionāļu uzraudzībā. Tāpat ar 1500 eiro vērtu naudas balvu tiks apbalvots gan katras valsts labākais jaunais šefpavārs, gan labākais no visiem Baltijas dalībniekiem.

Par katras valsts dalībniekiem šova laikā rūpēsies, viņus apmācīs un vērtēs mentori-profesionāli šefpavāri. Latvijā tas būs kafejnīcas „Rocket Bean Roastery“ šefpavārs Artūrs Taškāns, kurš šo iespēju aicina izmantot kā starta atspērienu savu sapņu piepildīšanai. „Arī es savas karjeras sākumposmā izaicināju sevi. Četrus gadus strādājot ar Michelin zvaigzni novērtētā restorānā, es iemācījos vairāk nekā zināju līdz tam. Tā bija neatsverama pieredze un ticu, ka arī Samsung Galaxy Dream Chef šovs jaunajiem pavārmākslas censoņiem ļaus padziļināt zināšanas un praktiskās iemaņas ēstgatavošanā,“ saka A.Taškāns.

Platformā skaties.lv šovs būs skatāms septembrī.

Galaxy Dream Chef šovs ir trešais posms Samsung iniciatīvai, kurā jaunieši pilnveido savus talantus un prasmes. Pērn pavasarī, iniciatīvas pirmajā posmā, ar Samsung atbalstu piepildījās divu jauniešu sapņi – iedziedāt un filmēt videoklipa versiju Gacho dziesmai “Mūžam jauns”. Savukārt rudenī savu sapni piepildīja divas jaunietes, kas Rīgas Modes nedēļā piedzīvoja savu profesionālo debiju. Šī iniciatīva norisinās visās trīs Baltijas valstīs.

*Sapņu šefpavārs

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15844512sec.