Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.10.2017 - 15.10.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

13.
Oktobris

PIEKTDIENA

RĪGA

Līdz 15.10.2017

Norit vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa
No pirmdienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā šoreiz savu dalību ir pieteikuši 45 restorāni.

LATVIJA

līdz 15.10.2017

UNESCO nedēļā Latvijā aicina mudina ieraudzīt kultūras mantojumu lietojumā: īpaši izzināt kulināro mantojumu
Gan Rīgā, gan Latvijas reģionos ikgadējās UNESCO nedēļas laikā no 9. līdz 15. oktobrim notiks aktivitātes, kas veltītas kultūras mantojumam lietojumā, tai skaitā kulinārajam mantojumam. Šonedēļ ikviens aicināts gan iepazīties ar Latvijas un reģionu ēdiena gatavošanas tradīcijām, uzmeklēt senākas pavārgrāmatas, lūkojoties pēc Latvijas garšas, un analizēt, cik ilgtspējīgs no mūsdienu skatupunkta ir tradicionālais ēdiens Latvijā, gan apmeklēt tematiskus pasākumus.

RĪGA

Darba dienās

Rīdziniekus aicina uz bezmaksas vingrošanas nodarbībām svaigā gaisā

Rīgas domes Labklājības departaments īsteno projektu "Mēs par veselīgu Rīgu!", piedāvājot svaigā gaisā bezmaksas vingrošanas nodarbības. Tās būs pieejamas dažāda vecuma iedzīvotājiem, nodrošinot viņu fiziskās veselības uzlabošanos. Katrā apkaimē nodarbības notiks vismaz reizi nedēļā, tāpēc tie, kas vēlas vingrot, varēs to darīt regulāri. Visas piedāvātās āra aktivitātes notiks profesionālu treneru vadībā.

13.10 Pieejamas nodarbības Rīgas centra sporta kvartālā un Ķengaragā, pie sporta centra Ķengarags!


RĒZEKNE

13.10.2017

Visā Latvijā izrādīs traģikomisko dziesmu spēli «Tobāgo!», 13.oktobrī izrāde Latgales "Gorā"

Šīs vasaras "Tobāgo!" izrādēs, kas būs skatāmas visā Latvijā, piedalīsies aktieri Aija Dzērve, Mārcis Maņjakovs, Olga Dreģe, Indra Briķe, Jānis Paukštello, Katrīne Pasternaka, Juris Kalniņš, Andris Bērziņš, Madara Botmane, Sarmīte Rubule, Juris Gornavs u.c., kā arī dejotāji. Visās izrādēs pie klavierēm būs pats mūzikas autors – komponists Uldis Marhilevičs, kurš vienlaikus iejutīsies Stāstnieka lomā.


14.
Oktobris

SESTDIENA

SABILE

14.10.2017

14. oktobrī jau otro reizi Sabilē tiks svinēta diena par godu āboliem

Sabiles pilsēta jau daudzus gadus lepojas ar saviem Vīna svētkiem, kad pilsētas mazās ieliņas piepilda patīkama burzma, jautrība un omulība. Lai ienestu rosību un krāsainību pilsētā un cilvēkos arī rudenī, nu jau otro gadu Sabilē tiek rīkota Āboldiena: par godu rudenim un krāsainajai rudens veltei – āboliem. Šogad šos svētkus svinēsim 14. oktobrī. Svētki notiks "Sabiles sidra" pagalmā un "Sabiles sidra" radošajā noliktavā (Sabilē, Rīgas ielā 22).


RĪGA

14.10.2017

Vairāk nekā 70 ārzemju mācību iestādes aicina iepazīties ar to piedāvājumu izstādē Rīgā

14. oktobrī viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā notiks ikgadējā specializētā izstāde “Days of International Education” (“Starptautiskās izglītības dienas”). Projekts tika aizsākts pirms vairāk nekā desmit gadiem un tagad jau ir plaši pazīstams gan Latvijā, gan ārpus tās.


LIEPĀJA

l4.10.2017

Nedēļas nogalē Liepājas koncertzālē valdīs karstasinīgs flamenko

Sestdien, 14. oktobrī pulksten 19 koncertzāles “Lielais dzintars” piedāvātās sērijas “Pasaule Lielajā dzintarā” ietvaros, pirmo reizi Liepājā būs iespēja piedzīvot autentisku flamenko baleta dejas izrādi. Uzvedumā “4 Women 4” īstas spāņu kaislības tiks izdzīvotas instrumentālajā mūzikā, dejā un dziesmās. Kā ziņo organizatori, pirms izrādes notiks arī flamenko dejas meistarklase.


RĪGA

14.10.2017

Lieliska iespēja katram izmēģināt jaunākos auto «Latvijas Gada auto testu dienā Molā»!

Sestdien, 14. oktobrī pie tirdzniecības centra “Mols” notiks ikgadējais “Latvijas Gada auto testu diena Molā” pasākums, iepazīstinot ikvienu potenciālo jauna auto pircēju ar jaunākajiem un aktuālajiem auto modeļiem Latvijā.


JŪRMALA

14.10 - 15.10.2017

Skrituļslidošana un aktivitātes bērniem kopā ar "Simpsonu" tēliem

Katru oktobra sestdienu un svētdienu (7., 8., 14., 15., 21., 22., 28. un 29. oktobrī) no plkst. 11.00 līdz 14.00 Majoru sporta laukumā (Rīgas ielā 1) ir iespēja profesionāla trenera vadībā bez maksas iemācīties pareizi slidot, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās kopā ar animācijas seriāla "Simpsoni" varoņiem Lizu un Bārtu. Skrituļslidas var nomāt, nomas maksa pieaugušiem – 2,00 eiro, skolēniem un pensionāriem – 1,00 eiro, bērniem līdz septiņu gadu vecumam – bez maksas.

15.
Oktobris

SVĒTDIENA

LIEPĀJA

Ance Krauze un Andris Ērglis dziesmu cikla LINS pirmatskaņojumā Liepājā

Šo svētdien, 15. oktobrī, pulksten 16.00 notiks komponista Jāņa Strazda un dzejnieka Jāņa Petera dziesmu cikla “LINS” pirmatskaņojums Liepājā.

VALMIERA

Valmierā, tūrisma akcijā, aicinās meklēt Simtgades dārgumus!

Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) kopā ar Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadiem atvērs "dārgumu lādi", aicinot pašmāju un ārvalstu ceļotājus no 25.jūlija līdz 31.oktobrim piedalīties tūrisma akcijā "Simtgades dārgumi!"

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12073612sec.