Latgales mūziķi piedalīsies populārajā mūzikas un mākslas festivālā «Bildes 2017»

Bildes ir ikgadējs Latvijas mūzikas un mākslas festivāls, kurš parasti norisinās rudenī. Festivāla apmeklētājiem tiek piedāvāti vairāki dažāda veida koncerti un mākslas izstādes, kuros arī šoruden piedalīsies mūziķi un mākslinieki no Latgales.

Ikgadējais pašmāju mūzikas un mākslas festivāls "Bildes" šogad notiks no 5. līdz 25. novembrim. Kopumā būs iespēja apmeklēt deviņus koncertus, kas norisināsies četrās Rīgas vietās – Kongresu namā, mūzikas namā "Daile", Spīķeru koncertzālē un mūzikas klubā "Kaļķu vārti".

Šī būs jau 32. reize, kad festivāls pulcēs kopā visdažādāko žanru un vecumu mūziķus, lai svinētu Latvijas mūzikas pagātni, tagadni un arī nākotni. Arī šogad tajā dalību ņems vairāki mūziķi un kolektīvi no Latgales.

Mūzikas klubā „Kaļķu Vārti” 8.novembrī JAUNO DZIESMINIEKU koncertā debitēs jaunā daudzsološā dziedātāja un mūziķe no Līvāniem Guna Pūcīte.

Koncertzālē „SPĪĶERI” „BILDĒS” sevi pieteikušo GRUPU un RADOŠO PERSONĪBU kopprojektu koncertā 9.novembrī meiteņu grupa «Piparmētra» no Ilūkstes uzstāsies kopā ar Kārsavā dzimušo Dailes teātra aktieri Kristapu Rasimu. Savukārt  10.novembrī turpat muzicēs Līvānu grupa “Jauda” kopā ar  Latvijas Radio 2 programmu vadītāju un LTV raidījuma “Latvijas sirds dziesma” vadītāju Velga Vītola. Šajā pat koncertā uzstāsies jau pazīstamais mūziķis Arnis Slobožaņins no grupas “Dabasu Durovys” kopā ar Daugavpils teātra aktierim Zandu Mankopu un Albertu Vecmani.

Visi mūzikas cienītāji laipni aicināti uz koncertiem baudīt skaņu mākslu, priecāties par festivāla atmosfēru, kā arī atbalstīt savējos māksliniekus. Biļetes uz visiem festivāla koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24581289sec.