Ar jaunu programmu, jau piekto gadu pēc kārtas «Rūķi Rūķosies Raunā»

Gada nogalē Raunas tūrisma informācijas centrs piedāvā ikvienam, ģimenēm, draugu, darba kolēģu, jauniešu, bērnu grupām, iesaistīties īpaši izveidotā programmā un iepazīt ne tikai Raunas uzņēmējus, bet arī citas aizraujošas vietas Raunas novadā.

Programma īpaša ar to, ka šajā ceļojumā vedīs dažādi rūķi un būs iespēja katram apmeklētājam būt par daļu no Ziemassvētku brīnuma.

Šī gada pasākuma programmā “Rūķi Rūķojas Raunā” piedāvājumā ir iespēja apmeklēt piecus interesantus un darbīgus rūķus, kuri visu decembra mēnesi ir gatavi uzņemt viesus no vistālākajām Latvijas vietām. Pasākuma ietvarā ir paredzētas dažādas darbnīcas, kurās rūķi apmācīs ikvienu ar īpašām spējām. Tāpat arī rūķi vedīs rotaļās, sniegs muzikālus un neaizmirstmus priekšnesumus, kas padarīs ikviena svētku gaidīšanas laiku daudz krāšņāku.

Pasākuma veidotāji šogad ir apzinājuši piecus dažādus rūķus – Garšas rūķis no dabīgo čipšu ražotnes SIA “Latnature”, Veselīgais rūķis no ķiploku pārstrādes uzņēmuma SIA “Latvijas ķiploks”, Stāstu rūķis no Drustu ciema Auļukalna muižas, Gaismas rūķis no Drustu Seno amatu darbnīcas un Rotaļu rūķis no Raunas viduslaiku pilsdrupām. Ikvienam interesentam ir iespēja izvēlēties sev tīkamos rūķus, kombinējot tos pēc sava laika iespējamības un vēlmēm.

Šāds ziemas ekskursija piedāvājums ir izveidots, lai pēc iespējas vairāk tas sasauktos ar visiem patīkamo Ziemassvētku gaidīšanas laiku. Papildus informācijai par “Rūķi Rūķojas Raunā” un iepriekšējā pieteikšanās pie sev vēlamajiem rūķiem pa tālruni 20113881 vai rakstot uz [email protected].

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.838346sec.