11. augustā Burtniekos varēs vērot deju uzvedumu

Latvijas valsts simtgades programmas ietvaros deju skola „Dzirnas” ar māksliniecisko vadītāju, horeogrāfu Agri Daņiļeviču un Burtnieku novada bērniem un jauniešiem projektā “Dodot gūtais neatņemams” iestudēs deju uzvedumu „Spēlēju, dancoju”. Tas tiks izrādīts sestdien, 11. augustā, plkst. 21.00 Burtnieku pagasta estrādē. Deju uzvedumā muzicēs grupa „Iļģi”.

Deju meistarklasēs, kuras norisināsies astoņas dienas, 120 Burtnieku novada bērni un jaunieši kopā ar astoņiem profesionāliem pedagogiem apgūs deju soli. Tas būs jauns izaicinājums ne tikai horeogrāfam, bet arī bērniem un jauniešiem. Kopā pavadītā nedēļa veicinās jauniešu zināšanas par dejas kultūru, viņi kļūs aktīvāki un iegūs pārliecību par savām spējām. Kopā ar dalībniekiem no Burtnieku novada dejos arī 80 deju skolas „Dzirnas” audzēkņi.

Šis būs jau trešais deju uzvedums, kurā Agris Daņiļevičš un deju skolas “Dzirnas” audzēkņi dejos kopā ar bērniem un jauniešiem no Burtnieku novada. Pirmais deju uzvedums bija “Viņi dejoja vienu vasaru”, otrais -  “Džungļu zēns”. Ar katru gadu uzvedumi kļūst arvien krāšņāki un emocionālāki. Latvijas valsts simtgades gadā pasākuma organizatori nolēmuši ar deju uzvedumu “Spēlēju, dancoju” parādīt dejas skaistumu, stiprināt piederības sajūtu savai zemei, savām dzimtajām mājām, kā arī sniegt jaunas sajūtas ne tikai skatītājiem, bet arī visiem uzveduma dalībniekiem.

Ieeja par ziedojumiem. Ienākumi tiks novirzīti mācību līdzekļu iegādei Burtnieku novadā deklarētajiem bērniem, kuri rudenī uzsāks mācības 1. klasē.

Pasākumu organizē biedrība “Pāvulēni” sadarbībā ar Burtnieku novada pašvaldību. Projektu “Dodot gūtais neatņemams” finansiāli atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds Latvijas valsts simtgades programmas ietvaros, Burtnieku novada pašvaldība, Taipejas misija Latvijā. Atbalsta “Valmiermuižas alus darītava” un garškopju kustība “Gardu muti”.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un video materiāli var tikt izmantoti pasākuma organizatora publicitātes materiālos.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 23.04.2024 - 30.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14325309sec.