Aicina pieteikties Jelgavas Tehniskās apskates naktij

Sestdien, 22.septembrī, no plkst. 16.30 līdz 01.00 Jelgavas jaunajā tehniskās apskates stacijā, Aviācijas ielā 40, notiks šī gada noslēdzošais “Tehniskās apskates nakts” pasākums, kurā CSDD auto īpašniekiem piedāvās iespēju bez maksas veikt auto diagnostiku, lai pārliecinātos par sava spēkrata drošību. Autovadītāji tiek aicināti pieteikties pasākumam CSDD e-pakalpojumos https://e.csdd.lv/tanaktspiet/.

Pasākums iesāksies ar Latvijā modernākās un plašākās reģionālās tehniskās apskates stacijas svinīgo atklāšanu, kam sekos autovadītāju vidū iecienītais “Tehniskās apskates nakts” pasākums. CSDD pirmoreiz Jelgavas autovadītājiem piedāvās bez maksas veikt auto diagnostiku. Ja diagnostikā transportlīdzeklim netiks atklāti būtiski bojājumi, autovadītājam būs iespēja veikt arī auto tehnisko apskati, pirms tam veicot nepieciešamos maksājumus.

Aicinām cilvēkus sekot līdzi informācijai par iespēju pierakstīties uz bezmaksas auto diagnostiku, jo pieraksts e-pakalpojumos ar jauniem laikiem tiks papildināts gandrīz katru dienu.

Ikvienam interesentam būs iespēja drošos apstākļos uz “savas ādas” pārliecināties par drošības jostu lietošanas nepieciešamību, kā arī apreibinošo vielu negatīvo ietekmi uz cilvēka reakcijas un koordinācijas spējām aktivitātēs Opā kāp ārā un Reibuma brilles.

Jelgavas tehniskās apskates stacijā pērn tika pārbaudīti 58 350 automobiļu. Tā ir visnoslogotākā tehniskās apskates stacija Zemgalē. Dienā Jelgavā vidēji apkalpo 220 klientu. Ar pirmo reizi tehnisko apskati Jelgavā veic 54% auto, savukārt Latvijā šis rādītājs 2017.gadā bija vidēji 60%.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks filmēts un fotografēts. Šie materiāli var tikt izmantoti publicitātei. Ierodoties uz pasākumu, jūs apliecināt, ka jums pret to nav iebildumu.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14273405sec.