Minskā popularizē Latgales tūrisma un atpūtas iespējas

2018. gada 30. oktobrī Latvijas Vēstniecībā Minskā notika ikgadējais seminārs Baltkrievijas tūrisma pārstāvjiem, kurā klātesošie tika iepazīstināti arī ar Latgales tūrisma piedāvājumu.

Prezentācijas laikā tika stāstīts par Latgales reģiona unikalitāti, tūrisma iespēju dažādību, kā arī par jauniem, 2018. gadā izveidotajiem Latgales tūrisma objektiem, piemēram, JuRita Mini Zoo (Daugavpils novads, Naujienes pagasts), Silenes Dabas SPA (Daugavpils novads, Silene), Laimes muzeju (Krāslavas novads, Indras pagasts), ekspozicīju "Pi vīna golda" Krāslavas pils kompleksa staļļos (Krāslava), Veselības un skaistuma studija "Peloid SPA" (Ludza), salonu "Pelnrušķītes sapnis" (Ludzas pagasts, Isnaudas pagasts), MOTO & METAL NESTER CUSTOM ART GALLERY, kas Preiļos durvis vērs 2019. gadā u. c. objektiem.

Piedalīšanās šāda veida seminārā ir ir laba iespēja veicināt sadarbību starp Latvijas un Baltkrievijas tūrisma nozares pārstāvjiem, lai  popularizētu Latgali kā pievilcīgu tūrisma galamērķi.

Semināra mērķis bija prezentēt Latvijas tūrisma piedāvājumu un iepazīstināt ar 2018./2019. gada aktualitātēm un jauniem piedāvājumiem tūrisma nozarē. Semināra dalībniekus ar jaunumiem iepazīstināja nacionālās aviokompānijas "AirBaltic", prāmju līnijas "Tallink Latvija", tūrisma aģentūra "Averoja" un "Baltic Travel Group", viesnīcas "Dodo Hotel", atpūtas kompleksa "Albatross" pārstāvji. To organizēja LIAA pārstāvniecība Baltkrievijā un nacionālā aviokompānija "AirBaltic". Zīmīgi, ka Latvijas vēstniecība Baltkrievijā regulāri rīko pasākumus Latvijas un Minskas tūrisma uzņēmumiem, veicinot jaunu kontaktu dibināšanu un aktivizējot abu valstu tūrisma nozares profesionāļu sadarbību.

Latgales reģionu tūrisma seminārā prezentēja Latgales reģiona tūrisma asociācijas "Ezerzeme" pārstāve, Krāslavas novada tūrisma informācijas centra speciāliste Edīte Lukša. 

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96948791sec.