Aicina izvirzīt Latgales iedzīvotājus «Latgales Gada balvai 2018»

2019. gada 26. janvārī Preiļu novada kultūras centrā (Raiņa bulvārī 28) notiks piektā Latgales Gada balvas pasniegšanas ceremonija, kuru organizē biedrība "Asmu Latgalīts".

Iepriekšējos gados tika saņēmti daudz pieteikumu no visas Latgales par cilvēkiem, kuri sekmē Latgales izaugsmi. Katra balvu pasniegšanas ceremonija izvēršas par krāšņu pasākumu, kurā aktīvi piedalās Latgales iedzīvotāji. Komisija izvirzīja 8 Latgales iedzīvotājus, kurus biedrība īpaši sveica balvu pasniegšanas ceremonijā. Organizatori cenšas, lai katrs no pretendentiem justos kā svētkos, jo šī ceremonija tiek veltīta tieši viņiem. Šogad par godu Latvijas simtgadei, tika izveidota vēl viena nominācija "Latgales simtgadnieks", lai godinātu tos cilvēkus, kuri dzimuši kopā ar mūsu valsti.

Biedrība "Asmu Latgalīts" nolēma apbalvot labākos Latgales iedzīvotājus, kuri ar savu rīcību sekmē Latgales reģiona izaugsmi un kalpo par piemēru pārējiem. Līdz 14. janvārim tiek pieņemti pieteikumi no visiem Latgales nostūriem 8 nominācijās:

1. Latgales gada labākais lauksaimnieks "Savas zemes saimnieks";

2. Latgales gada aktīvākais jaunietis;

3. Latgales gada ģimene;

4. Latgales gada varonis;

5. Latgales gada uzņēmējs "Par ieguldījumu Latgales tautsaimniecības izaugsmē";

6. Latgales gada aktīvākais seniors;

7. Latgales gada sirds cilvēks (cilvēks, kurš ar savu darbu, tēlu vai piemēru iedvesmo citus);

8. Latgales simtgadnieks (nominācija izveidota par godu Latvijas simtgadei, lai atsevišķi godinātu Latgales iedzīvotājus, kuri dzimuši kopā ar mūsu valsti).

Nolikums un pieteikuma anketa ir atrodama šeit.

Organizatori aicina iesniegt pieteikumus līdz 14. janvārim. Sīkākai informācijai var vērsties pie Gunitas Vanagas, zvanot +(371) 20231327 vai rakstot [email protected]. Informāciju var meklēt arī Asmu Latgalīts Facebook lapā.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16313314sec.