Jau šovakar notiks lielākā rudens skrējiena We Run Riga lieltreniņš kopā ar skrējiena vēstnešiem

Jau pirmdien, 28. augustā We Run Riga iesildošajā treniņskrējienā no plkst. 19.00 no dažādām Rīgas vietām startēs pasākuma vēstneši – pazīstami sportisti, mūziķi, sabiedrībā aktīvi un zināmi cilvēki kopā ar saviem domubiedriem un atbalstītājiem un ikvienu, kas būs atnācis, lai piedalītos treniņā. Treniņa dalībnieku dažādo skrējienu maršrutu finišs būs Ābeļu dambī. Tur ikvienu gaidīs ne viens vien pārsteigums. Treniņa dalībnieku ierašanās Ābeļu dambī plānota īsi pirms 20.00

Lielākā rudens skrējiena We Run Riga iesildošā lieltreniņa mērķis ir parādīt plašākai sabiedrībai, kā notiek gatavošanās rudens lielākajam skrējienam We Run Riga un parādīt, ka skriešanas aktivitātes rada prieku un sev izvirzītos izaicinājumus var pieveikt pilnībā izbaudot treniņu.

Kas gan kopīgs varētu būt vieglatlētei Sindijai Bukšai, dziedātājam Mikum Dukuram, skrituļslidotājam Nilam Jansonam, dziedātājai Aminatai, TV sejai un reperei Viktorijai Kamazai, blogerei Paulai Rozei, dziedātājai un iedvesmotājai Paulai Dunderei, YouTube zvaigznei Sindijai Lo, kinoblogeri.lv dibinātājam Sergejam Timam, sociālo mediju guru Artūram Mednim un daudziem citiem? Viņi ir izaicinājuši paši sevi un izvēlējušies vēl šovasar noskriet kādu no distancēm We Run Riga skrējienā – pieveicot 5 km, 10 km vai 21 km distances. Nekas nav neiespējams, ja vien kaut mazliet turi pats sevi pie vārda un izvirzītajiem mērķiem, trenējies, piedomā pie uztura kvalitātes – Tu vari tapt skaistāks, veselīgāks, gudrāks un stiprāks.

Sekojiet We Run Riga skrējiena vēstnešu sociālo tīklu kontiem, kā arī meklējiet informāciju www.werunriga.lv lapā. Savukārt veidojot savus ierakstus sociālajos tīklos, pievienojiet mirkļbirkas: #skrienarmums #werunriga – tā zināsim, ka esat kopā ar mums, lai sasniegtu savus izaicinājumus!

Citās dienās ikviens aicināts piepulcēties regulārajiem Nike+ Run Club treniņiem Rīgā - pirmdienās Uzvaras parkā vai ceturtdienās Mežaparkā. Abi treniņi notiek plkst. 19.30 un ir bez maksas. Treniņus vada labākie Nike+ Run Club treneri, kas rūpējas par katra dalībnieka labsajūtu un fiziskajai sagatavotībai piemērotu skrējiena un vingrinājumu tempu. Ja nu treniņi Rīgā nav pa ceļam, tad droši var izveidot savu treniņu programmu, izmantojot Nike Run Club aplikāciju savā viedierīcē. Svarīgi ir ne tikai sevi izaicināt, bet arī sagatavoties paša izplānotajiem izaicinājumiem. Aplikācija palīdzēs izveidot katram individuāli vispiemērotāko treniņa plānu un būt gatavam skrējienam.

Pasākuma organizētāji aicina pieteikt savu dalību skrējieniem un nūjošanai laicīgi. Visu aktuālāko par pasākumu We Run Riga varat izlasīt mājaslapā http://werunriga.lv Tajā atrodams arī sacensību nolikums:  http://werunriga.lv/lapa/nolikums

Sekojiet We Run Riga aktualitātēm arī sociālajos tīklos: Instagram @werunriga un Facebook @WeRunRiga

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25785279sec.