Izstādē «Design Isle 2017» oktobrī - iedvesmojies, izvēlies un iegādājies!

No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2017", kurā varēs apskatīt kvalitatīvus un oriģinālus Baltijas uzņēmumu, profesionāļu un studentu dizaina darbus. Ikvienam būs iespēja iepazīties ar jaunumiem, satikt dizainerus, smelties iedvesmu un iegādāties kaut ko sava stila vai mājokļa atsvaidzināšanai.

Daudzveidīgs piedāvājums

Izstādē "Design Isle 2017" būs apskatāmas mēbeles, gaismas ķermeņi, apģērbi un aksesuāri, dzīves stila produkti u.c. oriģināli dizaina produkti, ko prezentēs Latvijas, Lietuvas un Igaunijas uzņēmumi. Izstādē visās trīs dienās varēs satikt un konsultēties ar dažādu specializāciju dizaineriem.

Vēl ar svaigām idejām un neordināriem risinājumiem pārsteigs Latvijas dizaina skolu un augstskolu audzēkņi, kas izstādē prezentēs savus diplomdarbus un radošos projektus. Savukārt tiem, kas vēl tikai plāno apgūt dizainu, izstāde būs īstā vieta, kur iepazīt, salīdzināt un izvēlēties piemērotāko izglītības iestādi.

Labākie no labākajiem

Jau tradicionāli izstādē varēs apskatīt profesionālas žūrijas izraudzītus Latvijas dizaina darbus. Ar oriģinalitāti pārsteigs konkursa "Latvijas Dizaineru savienības balva dizainā 2017" dalībnieki – gan profesionāļi, gan skolu un augstskolu audzēkņi. Šogad profesionāļu konkursā darbi tiek pieņemti trīs kategorijās – interjera dizains (vides dizaina kategorija), mēbeļu dizains (lietu dizaina kategorija) un prečzīmes jeb logotipu dizains (saziņas dizaina kategorija). Mēbeļu dizaina labākie darbi būs apskatāmi arī klātienē, turklāt ikviens interesents varēs aprunāties ar šo darbu autoriem.

Baltijas dizaina gadatirgus

Otro reizi izstādē "Design Isle" notiks arī Baltijas dizaina gadatirgus, kur talantīgie dizaineri tirgos oriģinālus un mūsdienīgus dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīves stila produktus un daudz ko citu. "AWEI fashion", "SOFIA LARK RIGA", "Ritico", "Kūsiņš", "PRUT", "Manilla", "Your Green Deco", "Lazuri", "Le Made", "ElAli"... – tie ir tikai daži no zīmoliem, kuru radošie darbi izstādē būs pieejami par pievilcīgām cenām!

Esošajiem un topošajiem dizaineriem noderīgs būs seminārs "Dizaina nākotnes profesijas". Sīkāka informācija par to būs pieejama jau drīzumā. Sekojiet līdzi jaunumiem mājaslapā: www.designisle.lv!

"Design Isle" rīko BT 1 un LDS ar Rīgas Tehniskās universitātes atbalstu, savukārt konkursu "LDS balva dizainā 2017" – LDS sadarbībā ar LTRK, Latvijas Republikas Patentu valdi un BT 1. Vairāk: www.designisle.lv

Sekojiet līdzi jaunumiem arī Facebook.com/izstade.designisle/ un Instagram.com/design_isle!

Darbalaiks:

6. un 7. oktobrī 10.00–19.00

8. oktobrī 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Ieejas biļete – EUR 5

Pensionāriem, studentiem, skolēniem – EUR 4

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 12

Studentu un skolēnu grupas (10+) ieejas biļete – EUR 3

Vienlaikus ar dizaina izstādi notiks starptautiskā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstāde "Baltic Furniture 2017", kurā kvalitatīvas mēbeles viesistabai, guļamistabai, bērnistabai, darbistabai, priekšnamam, virtuvei, birojam un dārzam prezentēs vadošie Baltijas ražotāji un tirgotāji. Vairāk: www.balticfurniture.lv

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18609595sec.