Uz Ķīpsalu pēc skaistuma! Ar ko šogad iepriecinās izstāde «Baltic Beauty»?

Skaistais vairo skaisto – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā no 3. līdz 5. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2017”! Frizieri, manikīra un spa speciālisti, vizāžisti un stilisti konkursos un meistarklasēs demonstrēs savu meistarību un dalīsies zināšanās, savukārt uzņēmumi ekspozīcijās prezentēs aktuālākās preces un pakalpojumus.

Šogad izstādes hallēs  – “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” – dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 336 dalībnieki no 14 valstīm! Gan uzņēmumu ekspozīcijās, gan konkursu un meistarklašu laukumos varēs ne vien vērot meistaru paraugdemonstrējumus, bet arī konsultēties un smelties zināšanas.

“Baltic Beauty” vadītāja Kristīne Čerņavska uzsver, ka izstādē ir jāizmanto iespēja tikties ar dažādu jomu speciālistiem: “Katrai no mums ir sava skaistuma formula un ir nepieciešamas cita veida rūpes, tādēļ smelieties zināšanas pie izstādē sastopamajiem speciālistiem, lai noskaidrotu, kas ir vispiemērotākais tieši jums. Turklāt priecājos, ka turpina pieaugt “Baltic Beauty” profesionālo apmeklētāju skaits, un šogad lektoru vidū ir pasaules vadošo skaistumkopšanas zīmolu meistari no 15 valstīm.”

Savukārt “Baltic Beauty” sadaļas “Matu skaistuma pasaule” vadītāja Irina Jevsejeva  akcentē pasākuma unikālo dabu un salīdzina frizūras ar taureņiem, kas nav mūžīgi: ”Šīs trīs dienas Ķīpsalā būs neaizmirstams friziermākslas baudījums, kurā fantāzijas lidojumu papildinās izpildījuma kvalitāte! Tādēļ nepalaidiet garām iespēju ieraudzīt izstādē tapušos, oriģinālos darbus!”

Ieplāno Baltijas lielākās pop-up frizētavas apmeklējumu!

Trešajā izstādes dienā, 5. novembrī, no plkst. 11.00 līdz 19.00  “Baltic Beauty 2017” hallē “Matu skaistuma pasaule” darbosies Baltijā lielākā pop-up frizētava! Ikviens izstādes apmeklētājs varēs iegūt kārotās pārvērtības pie viena no 50 friziermākslas meistariem. Vai tas būtu jauns matu griezums, krāsojumus, matu laminēšana vai ilgviļņi – Latvijas un arī ārzemju frizieri izpildīs  tavas vēlmes. Vizīti varēs pieteikt tajā pašā izstādes dienā turpat Ķīpsalā pie “Baltic Beauty” pop-up frizētavas administratores.

Kas šogad jauns skaistumkopšanā?

Skaistumkopšana iet roku rokā ar dzīvesstilu! Straujajam lielpilsētas dzīves ritmam piemērota ir matu kopšanas novitāte – co-washing. Līdz šim ar co-washing produkciju tika priviliģētas tikai cirtaino matu īpašnieces, bet “Schwarzkopf Professional” ir nācis klajā ar “BC Bonacure Micellar Cleansing” attīrošo matu balzamu, kas piemērots dažādiem matu tipiem. Īsi sakot, šī metode nozīmē kopt matus bez šampūna, bet tikai ar balzamu. Rosīgā dzīvesstila piekritēju komplektā iederētos arī procedūras mūžam skaistām skropstām. “Lami Lashes” iepazīstinās ar skropstu apjoma palielināšanas procedūru “3D Filler NANO”. Pirmo reizi Latvijā tiks prezentēta igauņu gela nagu laku zīmola “Mereneid Sari” produkcija, profesionālās itāļu kosmētikas “Dr. Lauranne” un Krievijas zīmola “Ollin” kosmētika. Jaunums ir arī īpaši saudzīgā hair maniqure matu krāsošanas tehnika, ar kuru varēs iepazīties “Berrywell” ekspozīcijā. “Baltic Beauty 2017” dalībnieku plašo piedāvājumu skatiet: www.bt1.lv/bb/?link=00100000

Pēc skaistā caur zinātni

Ceļā uz skaistumu būtiska loma ir ne tikai mākslai, bet arī zinātnei. Tādēļ šogad izstādē notiks piecas vērienīgas konferences ar starptautiski atzītu ekspertu dalību. Ne mazāk svarīga loma šajā ceļā  ir meistarībai – to savukārt varēs vērot dažādos skaistumkopšanas konkursos.

Konference skropstu un uzacu meistariem

Izstādē pirmo reizi notiks “Baltic Beauty Skropstu un uzacu konference”! Biezas un krāšņas skropstas, gluži kā no 70. gadu filmām, joprojām ir modē! Taču, kā panākt kinozvaigznes šarmu, ja daba nav devusi izteiksmīgas skropstas vai uzacis? Par to pastāstīt uz Ķīpsalu būs ieradušies deviņi pieredzējuši meistari no ASV, Horvātijas, Lietuvas, Krievijas un, protams, Latvijas. Pasākums notiks 5. novembrī konferenču zālē Nr. 1.

Mūžīgās jaunības formula

Mūžam aktuāls būs jautājums – kā izskatīties labi, par spīti vecumam? Izstādes pirmajā dienā, 3. novembrī, Latvijas un ārvalstu kosmetologi un kosmētiķi konferencē “Multidisciplinārā pieeja pretnovecošanas terapijā kosmetoloģijā” (konferenču zālē Nr. 3)  stāstīs par uztura nozīmi novecošanas procesā, par faktoriem, kas ietekmē ādas kvalitāti, kā arī par stājas ietekmi uz cilvēka izskatu. Tajā varēs izglītoties par arvien lielāku popularitāti gūstošo un Baltijas valstīm tik atbilstošo Thalasso procedūru, kurā tiek izmantots jūras ūdens un veltes.

Meikapa speciālisti vienuviet

4. novembrī konferenču zālē Nr. 1 savu debiju piedzīvos arī 1. Baltijas meikapa konference „No klasikas līdz mākslai”, uz kuru būs ieradušies starptautiska mēroga meistari – vizāžisti no Ukrainas un Krievijas. Viņu vidū –  Krievijas top vizāžists Deniss Kartašovs, kura radītais meikaps rotājis tādu žurnālu kā “Elle”, “Vogue” un “Dolores Magazine and Hairs” vākus. Arī profesionāļi viegli var apmaldīties plašajā piedāvājumā, tādēļ konferencē varēs smelties padomus, kā pareizi izvēlēties dekoratīvo kosmētiku, uzzināt, kā panākt iespaidīgu vizuālo tēlu ar butaforijām.

Tradicionālas un netradicionālas spa metodes

Par to, kā uzturēt sevi labā formā, spriedīs arī ikgadējā Baltijas Spa konferencē 5. novembrī  konferenču zālē Nr. 3.  Spa ir viena no senākajām skaistumkopšanas formām un arī viena no tradīcijām bagātākajām. Spa konferencē tiks aplūkotas gan pirms vairākiem gadsimtiem sevi pierādījušas metodes kā ājurvēda un joga, gan arī mūsdienu metodes – sejas hiromasāža un skulpturējošā masāža.

Kā uzturs ietekmē ādas veselību?

Ne velti ir teiciens – tu esi tas, ko tu ēd. Kuri pārtikas produkti uzlabo ādas veselību, kā glutēna nepanesība ietekmē ādas veselību un kā ar to cīnīties, kādi ir jaunumi aknes ārstēšanā – to visu varēs uzzināt konferencē “Vides un uztura ietekme uz veselību un ādas stāvokli”, kas norisināsies 4. novembrī konferenču zālē Nr. 3.

Vairāk par izstādē notiekošajām konferencēm: www.bt1.lv/bb/prog/seminari_sksp_2017_lat.pdf

Skaistumkopšanas virtuozi vienuviet

Esi gatava – izstādē varēs vērot daudz valdzinošas acis! 4. novembrī hallē Nr. 2 jau otro reizi notiks skropstu un uzacu daiļuma čempionāts “Baltic Beauty Cup 2017”, kurā meistari par uzvaru cīnīsies skropstu laminēšanas, 2D un 5D apjoma pieaudzēšanas, klasiskās skropstu pieaudzēšanas un klasisko uzacu veidošanas kategorijā. Tāpat Ķīpsalā varēs sastapt ļoti relaksēta un veselīga izskata apmeklētājus –  vismaz noteikti izstādes pirmajā un otrajā dienā, kad hallē Nr. 2 notiks spa čempionāts! Labākie no labākajiem spa speciālistiem sacentīsies masāžas paņēmienu dažādībā un oriģinalitātē. Acīm baudāms būs arī 3. novembrī notiekošais 2. kreatīvā meikapa konkurss un VII Baltijas nagu modelēšanas un dizaina konkurss, kas norisināsies visās trīs izstādes dienās. Iedvesmu varēs smelties arī  5. novembrī hallē Nr. 2, kur noritēs stilistu konkurss “Tavās acīs visa pasaule”, kas arīdzan notiks pirmoreiz.

Lai dzīve dzirkstī un tai līdzi arī tu – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā!

Vairāk par izstādi “Baltic Beauty 2017”: www.bt1.lv/bb

Sekojiet  „Baltic Beauty” aktualitātēm arī sociālajā tīklā: www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty

Izstādi “Baltic Beauty” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju,  SIA “Pigmalions”.

Darba laiks:

4. novembrī 11.00–20.00

5. novembrī 11.00–20.00

6. novembrī 11.00–19.00

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 6 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem – 3,50 EUR

Biļetes nopērkamas arī internetā: https://bb2017.ticketforevent.com/lv/

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11822796sec.