Centra sporta kvartālā notiks Veselīga dzīvesveida diena

Lai uzzinātu visu par dažādām iespējām būt aktīvam Rīgā, kā arī noklausītos speciālistu ieteikumus veselīgam dzīvesveidam, aicinām rīdziniekus uz Veselīga dzīvesveida dienu 9. jūnijā. No plkst. 12.00 līdz 17.00 gan Centra sporta kvartālā (K. Barona ielā 116A), gan Rīgas Skolēnu pilī (K.Barona ielā 99) notiks plašs aktivitāšu klāsts ikvienai iedzīvotāju vecuma grupai. Pasākumā ir aicināts piedalīties ikviens, lai uzzinātu ko jaunu par savu un savas ģimenes veselību un aktīvi izkustētos. Ieeja pasākumā būs bez maksas.


Visas dienas garumā notiks lekcijas, kurās dažādu jomu speciālisti – kardiologs, fizioterapeits, uztura speciālists un citi stāstīs par daudzpusīgām veselības tēmām, piemēram, stājas ietekme uz bērna veselību, sirds veselības veicināšana, atkarību profilakse u.c. Ar visiem ārstiem klātienē varēs aprunāties un uzdot interesējošos jautājumus.


Savukārt uz skatuves un sporta kvartāla teritorijā apmeklētāji varēs redzēt dažādus paraugdemonstrējumus, kā arī paši izmēģināt līdzdarbošanos. Priekšnesumus sniegs gan atraktīvie „Kangoo Jumps”, gan „Ghetto Dance”, gan citi. Notiks arī kopīgas volejbola spēles, orientēšanās un vingrošanas nodarbības. Plašs aktivitāšu piedāvājums būs aktīvā tūrisma centra „Eži” rīkotajās nodarbēs – ikviens varēs atrast savām vēlmēm un fiziskajai sagatavotībai piemērotākās aktivitātes.


Kā šī gada jaunums plānotas veselīga uztura meistarklases, kurās uztura speciālistes skaidros gan veselīgas ēšanas pamatprincipus, gan arī dalīsies ar gardām receptēm un mācīs tās pagatavot praktiski. Savukārt pirmsskolas vecuma bērnus gaida pavisam neparastas nodarbības – praktiska kustību spēle, kurā ar „ORFF” mūzikas un rotaļu metodes palīdzību pasniedzēja mācīs bērniem, kādēļ nepieciešams mazgāt rokas, zobiņus un ievērot citus higiēnas priekšnosacījumus.


Apmeklētāji tiks aicināti reģistrēties informācijas teltī pie pasākuma ieejas, lai saņemtu balvas. Veselīga dzīvesveida diena ir bērniem, ģimenēm un senioriem draudzīgs pasākums, tāpēc aicinām ikvienu apģērbties ērti un pavadīt aktīvu un izglītojošu sestdienu!


Veselīga dzīvesveida diena tiek rīkota  Eiropas Savienības fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/021 (PVS ID 3634) „Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35901594sec.