Aicina uz bezmaksas tautas deju nodarbībām Rīgas centrā, mikrorajonos un Ādažos

Lai ikvienam būtu iespēja apgūt latviešu tautas dejas un justies kā daļai no XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkiem, 4. jūnijā sākas tautas deju apmācību cikls, kas turpināsies visu jūniju un ikvienam būs pieejams bez maksas. Šodien plkst.19 “Skanīgākajā tautas dancotavā” notiks pulcēšanās pirmajai bezmaksas tautas deju nodarbībai svaigā gaisā.

Nodarbības paredzētas ikvienam interesentam, un tās tiek organizētas cilvēkiem ar dažādiem fiziskās sagatavotības līmeņiem. Nodarbībās deju kolektīvu vadītājas, horeogrāfes Indras Filipsones vadībā visiem deju entuziastiem būs iespēja apgūt populārākās latviešu tautas dejas: Cūkas driķos, Plaukstiņpolku, Tūdaliņ tāgadiņ, Skroderis, Oira un Sadancošana.

Nodarbību grupām var pievienoties gan pāri, gan ikviens individuāli, jebkurā laikā bez iepriekšējas pieteikšanās, tāpēc ikviens iedzīvotājs laipni aicināts izmantot iespēju, un siltajos vakaros pievienoties dejotājiem “Skanīgākajā tautas dancotavā” (LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā), LIDO Origo, Damme un Apelsīns. Nodarbības plānotas visu jūniju, četrus darbadienu vakarus nedēļā. Katrā no norises vietām nodarbības notiks regulāri, vismaz reizi nedēļā.

“Skudriņas un tirpoņa pie katras dejas, neizsakāmas emocijas – tās ir sajūtas, kuras uz laukuma izjūt gan Dziesmu un Deju svētku dalībnieki, gan skatītāji. Šī sajūta kaut reizi dzīvē būtu jāizjūt ikvienam iedzīvotajam, tādēļ aicinu iemēģināt deju soli, pat ja tas būs pirmais! Visiem jaunajiem dejotājiem nodarbību noslēgumā būs iespēja uzstāties Dziesmu un Deju svētku virsvadītāja Ilmāra Dreļa veidotā LIDO tautas deju lielkoncertā, ar kuru 29. jūnijā ieskandināsim Dziesmu un Deju svētku nedēļu,” aicina latviešu tautas deju nodarbību vadītāja Indra Filipsone.

Plašāka informācija par tautas deju nodarbībām un pilns nodarbību grafiks jūnijam pieejams mājas lapā Lido.lv.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42308497sec.