Augustā Rīgā atvērs IKEA veikalu: ko zināt par jauno veikalu?

Jau kādu laiku zināms, ka Zviedrijas mājas interjera preču tirgotājs IKEA darbu šogad uzsāks arī Latvijā, atverot pirmo veikalu Latvijā. Veikals atradīsies uz pašas Rīgas robežas, Biķeru ielā 2, Dreiliņos, Stopiņu novadā.

Lai arī pirmo veikalu Baltijā IKEA atvēra jau pirms pieciem gadiem - 2013.gada vasarā, jaunuzceltais Latvijas IKEA būs lielākais veikals Baltijas valstīs ar platību 34 500 kvadrātmetri. IKEA Rīga veikala īpašnieki stāsta, ka ieguldītās investīcijas ir aptuveni 50 miljoni eiro. Veikala atklāšana paredzēta 30.augustā. Pirmajā darba dienā veikals būs atvērts no 10:00 līdz 21:00.

IKEA veikalā darbosies arī restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals. Restorāna apmeklētāji varēs nogaršot tradicionālos zviedru ēdienus, piemēram, gaļas bumbiņas un lasi, kā arī dažādus latviešu ēdienus.

Pasaulē IKEA ir pazīstams ar savām zemajām cenām un faktu, ka preces ir jāsaliek pašam. Tas, ka mēbeles tiek pārdotas nesaliktā veidā, ļauj IKEA ietaupīt uz noliktavu telpu, transporta cenām un arī ļauj piedāvāt daudz pievilcīgākas cenas gala patērētājam. Tāpat IKEA savas mēbeles veido masveidā - kas nozīmē, ka, piemēram, viena tipa galdi varētu būt teju katrā trešajā dzīvoklī.

Lai arī kompāniju, 1943.gadā, 17 gadu vecumā dibināja Ingvars Kamprads, kurš šobrīd ir viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē, IKEA šobrīd darbojas vairāk nekā 50 pasaules valstīs.

Sākotnēji IKEA pārdeva dažādas sīkpreces, konkurējot ar zemām cenām, bet īstā izplešanās sākās 1955. gadā, kad IKEA sāka veidot savas mēbeles. IKEA popularizēja lētas, moderna dizaina mēbeles, un efektīvu masveida ražošanu.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09183192sec.