«Rīgas Jūgendstila centrs» aicina apmeklētājus uz radošo darbnīcu bērniem «Krāsainā pasaule»

2018. gada 24. novembrī, plkst. 14.00 muzejs "Rīgas Jūgendstila centrs" aicina apmeklētājus uz radošo darbnīcu bērniem "Krāsainā pasaule". Radošās darbnīcas laikā bērni iepazīs papīra mozaīku veidošanas pamatprincipus.

Aicina muzeja jaunākos apmeklētājus iepazīt krāšņo vitrāžu un mozaīku pasauli. Darbnīcas sākumā iedvesmu gūs no ungāru vitrāžu un mozaīku meistara Mikšas Rota atstātā mantojuma, kas skatāms izstādē "Krāsainā saules gaisma. Mikšas Rota (Ungārija) vitrāžas un mozaīkas". Turpinājumā iedvesmu smelsies muzeja vēsturiskās ekspozīcijas ēdamistabā, kuru rotā krāšņa vitrāža ar dažādiem floras un faunas elementiem – īrisiem, ūdenslilijām, kastaņkoku, vilkuvālēm, vardītēm un citiem tēliem. Attiecīgos dabas elementus papīra mozaīkas tehnikā mācīsies izgatavot. Mazākie radošās darbnīcas dalībnieki papīra mozaīkas tehnikā veidos zaļu vardīti.

Iepazinušies ar vitrāžu un mozaīku radīšanas pamatprincipiem, apmeklētāji varēs salikt muzeja "Rīgas Jūgendstila centrs" ēdamistabas vitrāžas un ungāru mākslinieka Mikšas Rota mozaīku puzles, kas gatavotas speciāli izstādei. Bērni kopā ar vecākiem varēs radoši un aktīvi pavadīt laiku – spēlēt ornamentu spēli, uzcelt savu jūgendstila namu muzeja virtuālajā ekspozīcijā un greznās cepurēs fotografēties jūgendstila fotosalonā.

Uz pasākumu aicināti bērni vecumā no 7 līdz 13 gadiem. Ieeja pasākuma par maksu.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc dalība japiesaka iepriekš, zvanot pa tālruni +37167181465 vai rakstot uz e-pastu: [email protected]

COMMENTS

(name)


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32242012sec.