Uz pikantiem piedzīvojumiem aicina festivāls «Erots 2019»

Jau nedēļas nogalē, 2019. gada 15. un 16. februārī Ķīpsalas hallē Baltijā vērienīgākais izklaides festivāls pieaugušajiem  "Erots 2019", kas nojauks seksualitātes robežas. Brīnies, baudi, sajūti un piedalies!

Divu draisku un kaislīgu nakšu garumā apmeklētāji varēs vērot gan graciozu burlesku no Krievijas, karstasinīgas kubiešu dejas un neķītrus šovus no Francijas, gan akrobātiskus trikus un erotiskas dejas ap stieni, gan arī baudīt perfektus sieviešu, vīriešu un pāru striptīzšovus. Par dzirksteļojošu atmosfēru rūpēsies pasākuma vadītāji – Sigita Brazdauska, kurai šis būs jau septītais "Erots" un viens no Latvijas seksīgākajiem vīriešiem – aktieris Lauris Dzelzītis.

Festivālā būs padomāts arī par jaunu sajūtu meklētājiem – varēs ne vien pavisam tuvu satikt māksliniekus, saņemt autogrāfus un nofotografēties ar zvaigznēm, bet arī apgūt japāņu siešanas mākslu šibari, piedalīties SM meistarklasē un izbaudīt vīriešu spēju un prasmi pārvērsties par pavedinošām sievietēm drag queen šovā.

Paralēli nepārtrauktiem priekšnesumiem uz skatuves apmeklētāji varēs iztrakoties deju zonā, tikt pie pikanta foto, piedalīties aizraujošos konkursos ar vilinošām balvām, SexyStyle buduārā iziet cauri sajūtu gammai, kas sākas maigās un romantiskās noskaņās, pakāpeniski pārejot pikantākās aktivitātēs. Festivālā varēs arī izvēlēties un iegādāties erotisko veļu, rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Festivālā būs arī mierīgāka atpūtas zona romantiskā atmosfērā, kā arī paaugstināta komforta un īpaši labas redzamības VIP zona līdzās galvenajai skatuvei. Pirmajā dienā, 15. februārī, iesildīsimies mierīgākā noskaņā, bet sestdien, 16. februārī, Ķīpsalas halle būs īstā vieta seksuālās enerģijas sprādzienam.

Festivālā "Erots" baudi neaizmirstamus šovus, izmēģini lomu spēles, sajūti vēl nebijušas emocijas, atklāj savas apslēptākās vēlmes un ļauj tām vaļu! Festivāla programma ir daudzveidīga un piemērota gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan jautrai kompānijai.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes iegādājies "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un bezrindas.lv. Tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

"Erots 2019" norises laiki:

15. februāris 20.00–03.00

16. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu "Erots" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta "Bellevue Park Hotel Riga".

COMMENTS

(name)


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8379519sec.