Pirmais Saldējuma festivāls Jūrmalā jau šo sestdien

Jau šo sestdien, 27.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros norisināsies pirmais "Saldējuma Festivāls" – svētku saldākais notikums. Uz "Saldējuma Festivālu" tiek aicināts ikviens saldējuma mīlis – liels vai mazs – lai nobaudītu Latvijas labākos saldējumus, saldējuma kokteiļus un saldējuma desertus no zīmoliem Pols, Kārums, Tio, Klasika un Ekselence par īpaši "saldu" cenu. Visas dienas garumā „Saldējuma Festivāla" teritorijā Dzintaru pludmalē iepretim Turaidas ielas izejai norisināsies dažādas aktivitātes, konkursi, foto sesijas, precizitātes un un zināšanu spēlēs visai ģimenei.

Saldējums Pols festivāla apmeklētājus aicinās atgriezties bērnības atmiņās, nofotografējoties uz lielformāta šūpuļzirdziņa. Biezpiena saldējums Kārums aicinās uz Lidotavu, kurā bērni varēs pārbaudīt savu precizitāti, lidinot vārnēnus mērķos vai glābjot vārnēnus un atgriežot tos ligzdā, kā arī fotografēties ar Kārums vārniņām. Vispirktākais saldējuma zīmols Tio piedāvās saldējuma kokteiļus un aicinās bērnus iesaistīties radošajās darbnīcās, iegūt spilgtus sejas zīmējumus un īpašā fotostudijā iejusties saldējuma "ādā". Klasisko vērtību un garšu zīmols Klasika aicinās uz retro fotostūrītī, savukārt izsmalcinātākais gardēžu saldējums Ekselence pludmalē uzburs romantisku kafejnīcu, kurā varēs atpūsties no svētku burzmas un mierīgā gaisotnē nobaudīt šefpavāru gatavotos Ekselence saldējuma desertus.

Papildus „Saldējuma Festivālam", jūrmalnieki un svētku viesi aicināti izbaudīt daudzveidīgo izklaides programmu – sportiskas aktivitātes pludmalē bērniem un jauniešiem, Ghetto Dance starptautiskās ielu deju sacensības, dziesminieku koncertu Horna dārzā, kā arī svētku gājienu. Vakara koncertā Majoru pludmalē uz lielās skatuves uzstāsies dažādu paaudžu un mūzikas žanru Latvijas mākslinieki - "PeR", "Mesa", Igo, Aminata, Edavārdi, Marija Naumova, Viktors Lapčenoks un citi. Svētku noslēgumā – krāšņa uguņošana jūras krasā.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14481807sec.