Jūrmalas festivāla īpašie viesi – pasaulslavenais Londonas gospeļu koris

No 17. līdz 19. jūlijam ar grandiozu mūzikas programmu Dzintaru koncertzālē norisināsies trešais "Jūrmalas festivāls". Festivāla īpašie viesi būs pasaulslavenais Londonas gospeļu koris, kuri regulāri uzstājas kopā ar tādām pasaules mūzikas megazvaigznēm kā Madonna, Kailija Minoga, Stings, Eltons Džons, Tīna Tērnere, Džeimss Brauns, Džordžs Maikls, Pols Makartnijs, Depeche Mode un citiem slaveniem māksliniekiem. Viņu izpildījumā dzirdēsim gan tradicionālos spiričuellus, gan populārus skaņdarbus gospeļu kora īpašajā izpildījumā.

Londonas gospeļu koris ir viens no pieprasītākajiem koriem pasaulē un vadošais gospeļu koris Eiropā. Kolektīvs regulāri uzstājas uz nozīmīgākajām Apvienotās Karalistes skatuvēm, kā Vemblija stadions, Karaliskā Alberta zāle, un ir biežs viesis leģendārajā Glastonberijas festivālā. Koris piedalījies daudzu televīzijas, radio programmu ierakstos un ieskaņojis Volta Disneja studijas pilnmetrāžas multfilmu "Karalis Lauva".

Pateicoties savam izcilajam sniegumam un balsu virtuozitātei, Londonas gospeļu koris, vairāk nekā 30 gadu ilgajā darbības laikā ir sasnieguši neticamu pasaules slavu. Paši par sevi kora dziedātāji saka, ka ievietot Londonas gospeļu kori kādā noteiktā mūzikas veida plauktiņā ir neiespējami. Koris ir ļoti mainīgs, spējīgs piemēroties, radot dinamisku skaņu, bagātu harmoniju gan pilnā sastāvā, gan mazā grupā. Londonas gospeļu koris ir pazīstams ar saviem ātra tempa gospeļu dziedājumiem, svinga ritmiem, "rhythm & blues", tradicionāliem un "soul" stilā veidotiem aranžējumiem, kā arī ar dzīvīgi pievilcīgu horeogrāfiju uzstāšanās laikā.

Jau trešo gadu Jūrmalas pilsētas iedzīvotājus un viesus priecēs krāšņākais vasaras notikums – Jūrmalas festivāls, kas apvieno izcilākos Latviešu un pasaules māksliniekus. No 17. līdz 19. jūlijam festivāla goda mākslinieks – dziedātājs Aleksandrs Antoņenko – kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem māksliniekiem Raimondu Paulu, Kseniju Sidorovu, Latvijas Radio bigbendu, "Sinfonietta Rīga" un citiem gādās par neaizmirstamu vasaras muzikālo piedzīvojumu Dzintaru koncertzālē. Festivāla īpašie viesi – pasaulslavenais Londonas gospeļu koris. Biļetes uz Jūrmalas festivāla koncertiem "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.1903522sec.