Cēsīs koncertēs Duo Lauma Skride & Daniels Millers Šots - «ČELLO CĒSIS»

Piektdien, 14.septembrī, plkst.19.00 koncertzālē "Cēsis" notiks festivāla "Čello Cēsis" pasākums "Duo Lauma Skride & Daniels Millers Šots".

Divu izcilu un starptautisku atzinību guvušu mūziķu - latviešu pianistes Lauma Skrides un vācu čellista Daniela Millera Šota (Daniel Müller-Schott), programmā dzirdēsim Vīnes dižgara Ludviga van Bēthovena opusus un līdzās tiem - romantisma mūzikas ģēniju Roberta Šūmaņa un Frederika Šopēna skaņdarbus.

Millers Šots ir uzskatāms par vienu no labākajiem savas paaudzes čellistiem pasaulē un spēlējis kopā ar labākajiem ASV un Eiropas orķestriem. “Bezbailīgs izpildītājmākslinieks, ar tehniku, kas “aizdedzina”,” New York Times.

Pianiste Lauma Skride savas karjeras laikā muzicējusi vairākās prestižās koncertzālēs, uzstājoties gan kā solo māksliniece, gan kopā ar citiem pazīstamiem mūziķiem. Tāpat arī Skride saņēmusi vairākus prestižus starptautiska mēroga apbalvojumus.

Daniels Millers Šots, čells/Vācija

Lauma Skride, klavieres

*Pasākums nav piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Pasākuma laikā darbosies Bērnu istaba.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos.

Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

Atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Cēsu novada pašvaldība.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19734883sec.