Liepājas Bērnu teātris jau šodien aicina uz pirmizrādi «Kaķīša dzirnavas»

Ceturtdien, 18. maijā, plkst. 12.00 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Bērnu teātris un režisore Vita Pētersone aicina uz pirmizrādi "Kaķīša dzirnavas" pēc Kārļa Skalbes pasakas motīviem. Izrāde notiek Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē, ieejas maksa: 1.00 EUR.  


Ieguldot lielu darbu mēģinājumu procesā, Liepājas Bērnu teātra jaunie aktieri kopā ar enerģisko režisori Vitu Pētersoni sagatavojuši jaunu iestudējumu, kas veidots pēc visiem labi pazīstamās Kārļa Skalbes pasakas motīviem. Režisore stāsta, ka visu kopā centušies iedziļināties it ka sen zināmā stāstā, akcentējot un izceļot būtisko vēstījumu: "Citus mīlošā un visu piedodošā sirds vienmēr ir stiprāka par visu ļauno. Ir kaut kas augstāks par mākoņiem un putniem – tā izskan šī doma izrādē, un tas ir tas, kas Kaķītim un mums katram palīdz". Režisore turpina: "Labais un ļaunais ir bijis vienmēr. Varētu teikt, ka tie ir mūžīgi. Izrāde ir stāsts par dzirnavnieka Kaķīša dzīvi attiecībām ar citiem, gan labajiem, gan ļaunajiem, un galu galā par labā uzvaru."


Darbu pie izrādes veic režisore Vita Pētersone, māksliniece Agate Ķiģele-Ābele un kostīmu māksliniece Maija Drāzniece. Galvenajās lomās – Marks Vaivars, Kristers Reinis, Kristofers Volkovs, Dāniela Mihelsone, Patrīcija Keita Jakovļeva, Kristians Bervets.

Biļetes (1.00 EUR) var iegādāties SIA "Biļešu paradīze" kasēs visā Latvijā un interneta mājas lapā www.bilesuparadize.lv. Izrādes ilgums: 50 min.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13284087sec.