Siguldā pieejams plašs SPA un pirts piedāvājums labsajūtai

Apmeklējot Siguldas skaistākās vietas, Siguldas Tūrisma centrs aicina atpūsties kādā no SPA viesnīcām vai izmantot lauku pirts piedāvājumus.

Saīsinājums "SPA" cēlies no latīņu valodas "Sanus per Aquam" jeb "veselība caur ūdeni". Šīs jēdziens ir pazīstams no Senās Romas laikiem, kad slimību ārstēšanai izmantoja termālo avotu un vannu relaksējošo iedarbību uz labsajūtu.

Siguldā un tās tuvākajā apkārtnē ir pieejamas dažādas izvēles iespējas relaksācijai SPA, baseinos vai dažāda veida pirtīs. Aicinām izvēlēties kādu no pakalpojumu sniedzējiem, vēršot uzmanību uz pakalpojumu dažādību - piedāvājumā atradīsiet gan tradicionālas lauku pirtiņas, gan mūsdienīgas SPA procedūras ķermeņa kopšanai un relaksācijai.

Ja vēlaties sajust lauku burvību, piedāvā izvēlēties Siguldas un tās apkārtnes viesu māju piedāvātos pirts un ūdens atpūtas veidus:

Brūveri, Četri gadalaiki, Kārumnieki, Bēršas, Viesu nams More, Jaunlīdumnieki, Inčukalna Strops, Bucefāls, Villa Alberta, Parks, Švinkates, Reinis, Vālodzes, Bušelis.

Saunu vai pirti variet izbaudīt arī brīvdienu mājās, kur jutīsieties netraucēti no citu viesu klātbūtnes:

Mednieku namiņš, Mazais Līvkalns, Brīvdienu māja "Silarozes" vai kempingā Jaunzāģeri izmēģināt melno pirti.

Lai atpūta izdotos pilnībā, iesaka pirms ierašanās pārbaudīt pakalpojumu pieejamību un veikt rezervāciju Jūsu izvēlētajam pakalpojumam.

Ja pēc mierīgas pastaigas un svaigā gaisa baudīšanas Siguldā vēlaties kaut ko aktīvāku, iesakām apmeklēt Siguldas Sporta centru.

Siguldas Sporta centrs apmeklētājiem vēris durvis 2017. gada maijā un tajā īpaši ir gaidītas ģimenes ar bērniem, lai izbaudītu Ūdens atrakciju un atpūtas parku ,kurā pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini. Sporta centra lepnums ir 25 metru peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī speciāls bērnu peldētapmācības baseins. Tāpat iedzīvotājiem un pilsētas viesiem ir pieejama sausā un mitrā sauna, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.66975307sec.