Kādas atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām atstāj Booking.com lietotāji? 1.daļa

Jau sen radies iespaids, ka pieczvaigžņu viesnīcas sniegtajam pakalpojam jābūt kam izcilam – galu galā, tā taču ir pieczvaigžņu viesnīca. Tomēr gan viesi ir dažādi, gan arī apkalpošana ir dažāda – kādreiz kāds darbinieks var būt sliktākā garstāvoklī, nepasmaidīt vai arī aizmirst ko iztīrīt. Un par šādām lietām vislabāk uzzināt no citu viesu atsauksmēm.

Lai noskaidrotu kādas ir atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām, devāmies populārākajā tiešsaistes rezervāciju portālā Booking.com un raudzījāmies ko par Latvijas labākajām viesnīcām saka viesi.

Viesnīcas aplūkojām Booking.com piedāvātajā secībā – pēc to vērtējuma

Grand Palace Hotel

Kopumā viesnīca novērtēta ar 9,4 zvaigznēm 10 baļļu sistēmā. Visaugstāk viesi novērtējuši viesnīcas atrašanās vietu – tam ir iedots 9,8 zvaigznes. Tāpat augstu novērtēta viesnīcas apkalpošana – 9,6 zvaigznēs un arī tikpat augstu novērtēta tīrība istabiņās un koplietošanas telpās. Salīdzinājumā ar pārējiem rādītājiem, zemāk novērtēti ir brokastis – 8,7 ballēs un atbilstība cenai – 8,8 ballēs.

Lielākā daļa komentāru ir angliski un krieviski.

Starp pēdējām atsauksmēm, viesi uzteic to, ka viesnīcas personāls ir izpalīdzīgs un draudzīgs, gultas esot super-ērtas, un viesnīca atrodas klusā teritorijā, tomēr piezīmē, ka tiek atļauts smēķēt viesnīcas bārā – kas nesmēķētājiem rada diskomfortu un nav iespējas novietot auto par brīvu – jo viesnīca atrodas Vecrīgā.

Pati viesnīca stāsta, ka izejot caur masīvajām greznā Grand Palace Hotel Rīgā durvīm, Jūs sajutīsieties kā atgriežoties mājās.

Viesnīcas ēka ir celta 1877. gadā kā Latvijas banka, un 2000.gadā tā tika pārvērsta modernā, luksusa klases pieczvaigžņu viesnīcā, kas piedāvā mājīgas un ērtas telpas. Atmosfēru paspilgtina uzmanīgā un nevainojamā apkalpošana.

Pēdējos 10 gados "World Travel Awards" par Latvijas vadošo viesnīcu atzītā Grand Palace Hotel atrodas biznesa, iepirkšanās un apskates objektu apvidū – Vecrīgas sirdī. 2015. gada maijā viesnīcas kategorija tika paaugstināta no 5 zvaigžņu uz 5-zvaigžņu Superior.

Grand Palace Hotel ir vienīgā viesnīca no Latvijas, kas ir alianšu "The Leading Hotels of the World" un "Virtuoso" biedrs, un to ļoti augsti novērtējuši arī viesi vietnē TripAdvisor.

Dome Hotel & SPA

Kopā arī šī viesnīca ir tikusi novērtēta ar vidēji 9,4 ballēm, raugoties pēc 10 baļļu skalas. Visaugstāk viesi novērtējuši viesnīcas atrašanās vietu – ar 9,8 ballēm, kā arī viesnīcā valdošo tīrību – 9,6. Augstu vērtētas arī brokastis un bezmaksas Wi-Fi tīkls (9,4 balles). Nedaudz zemāk novērtēta viesnīcas atbilstība cenai – 8,7 balles.

Arī Dome Hotel & SPA vairums komentāru atstāti krievu un angļu valodā.

Pēdējie komentētāji izceļ viesnīcas zivju restorāna ("Fish Restaurant Le Dome") brokastu kvalitāti, lielās un tīrās istabas, kā arī apkalpošanas līmeni, tomēr norāda, ka viesnīca ir maza – tāpēc nav pieejama, piemēram, sporta zāle un lobijs, kur pasēdēt un "pačillot". Tāpat kādam viesim nav patikusi brokastu laikā sniegtā apkalpošana.

Pati viesnīca uzsver, ka katrā viesnīcas numurā ir bezmaksas WiFi, DVD atskaņotājs, Hi-Fi sistēma ar iPod pieslēguma staciju, kā arī kafijas automāts Nespresso, gultu matrači ir augstākās klases Simons Beautyrest matrači, kuru nav nevienā Latvijas viesnīcā, gultas veļa ir darināta no Ēģiptes kokvilnas, vannas istabās viesiem tiek piedāvāta REN kosmētika.

Taču galvenā pazīme ir draudzīgs un personificēts apkalpošanas standarts, kuru Jums sniegs jebkurš viesnīcas darbinieks. Mūsu concierge parūpēsies par to, lai katrs viesnīcas viesis justos Rīgā, kā mājās, palīdzēs jebkurā jautājumā, kas var rasties cilvēkam, kas nedzīvo Rīgā.

Hotel Bergs

Arī Bergs ticis kopumā vidēji novērtēts ar 9,4 baļļu atzīmi. Vislabāk viesiem patīk viesnīcā valdošais komforts un tīrība – tas novērtēts teju maksimāli jeb 9,7 ballēs. Arī viesnīcas atrašanās vieta tiek vērtēta augstu – 9,4 ballēs – taču ne tik augstu kā pirmajās divās apskatītajās viesnīcās, jo Hotel Bergs atrodas ārpus Vecrīgas – Berga Bazārā. Augstu vērtēta tiek arī apkalpošana, bet nosacīti zemāk – brokastu piedāvājums un atbilstība cenai (8,9).

Atšķirībā no pirmajām divām apskatītajām labākajām viesnīcām, Bergam daudz atsauksmes atstājuši vācieši – tātad, viesnīca ir populāra starp vāciešiem.

Komentētāji visvairāk uzsver viesnīcas ērtās un lielās gultas, arī telpu plašumu un darbinieku atsaucību. Kā negatīvais tiek minēts tas, ka vakarā kāds no darbinikiem bijis vēss pret kādu no viesiem, kā arī nav pieejams baseins.

Par viesnīcu, Hotel Bergs stāsta, ka Viesnīca Hotel Bergs ir daļa no eklektisma stilā būvēta unikāla ēku kompleksa, kas veido atsegtu gājēju pasāžu. Nosaukumu "Berga Bazārs" šis ēku komplekss ieguvis par godu savam radītajam – ievērojamajam latviešu uzņēmējam un sabiedriskajam darbiniekam Kristapam Bergam.

Modernais dizains senā eklektikas stila ēkā - vēsturiskā Bergu dzimtas īpašumā - dod iespēju katram viesim baudīt reizē ekskluzīvu un ģimenisku vidi. Interjerā dominē grafiski un atturīgi krāsu risinājumi, dabiski materiāli: ādas mēbeles, ozolkoka grīdas, durvis un logi, izcilās tekstila mākslinieces Laimas Kaugures viesnīcai īpaši ar rokām austie lina izstrādājumi (Laimas Kaugures linus iecienījuši arī modes dizaineri Kalvins Kleins un Džordžo Armāni). Oriģinālu un tomēr saskaņotu ansambli veido drosmīgās spēles ar iekārtojuma detaļām - latviešu glezniecības vecmeistaru darbi mijas ar afrikāņu tradicionālajiem audumiem un kokgriezumiem, modernās mēbeles un apgaismes ķermeņus papildina brīnišķīgi vecie kamīni un autentiski priekšmeti no Bergu ģimenes īpašuma.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18267107sec.