Viesnīcu operators «Mogotel» savam «portfelim» pievieno 3* viesnīcu Vecrīgā

Sākot ar šī gada novembri, SIA Mogotel zīmolam “Rixwell Hotels” ir pievienojusies jauna viesnīca Vecrīgā – “Rixwell Hotel Konventa sēta” (līdz šim viesnīca darbojusies ar nosaukumu “Konventa Sēta”). Šobrīd ēkā norit remonta darbi atsevišķās viesnīcas telpās un pirmos viesus plānots uzņemt 2017. gada nogalē.

“Rixwell Hotel Konventa sēta” līdz šim strādājusi, kā 3* superior viesnīca, bet veicot  rekonstrukciju un pakāpeniski uzlabojot viesu numurus un publiskās telpas tuvāko gadu laikā, plānots darbu turpināt jau 4* segmentā. Viesnīcā ir 141 viesu numurs, un tajā vienlaicīgi var tikt izmitināti 283 viesi. Ēkā ir 6 telpas konferenču, semināru un banketu organizēšanai, kurās iespējams uzņemt no 30 – 100 personām. Viesiem būs pieejams restorāns gardām maltītēm. Konventa sēta ir ēku komplekss, kas ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis un atrodas Kalēju ielā 9/11 starp Kalēju un Skārņu ielām - kas ir viens no vissenākajiem kvartāliem Rīgā.

Ērtā atrašanās vieta ļauj Rīgas viesiem viegli iepazīt galvenos vecpilsētas apskates objektus – Brīvības pieminekli, Latvijas Okupācijas muzeju, Farmācijas mu-zeju, Doma baznīcu un Pēterbaznīcu. Pašlaik ēku kompleksā atrodas viesnīca, Rīgas Porcelāna muzejs, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs, dažādi veikali, restorāni un bāri. Viesiem iespējams izjust viduslaiku atmosfēru viesnīcas tuvumā esošajās bruģētajās ieliņās un seno ēku fasādēs.

Viesnīcu operators “Mogotel” šobrīd pārstāv 10 “Rixwell Hotels” un 2 “Wellton” zīmolu viesnīcas Rīgā, Bauskā un Tallinā. Divas “Wellton” zīmola viesnīcas atrodas Rīgā – “Wellton Centrum Hotel & SPA” un “Wellton Riga Hotel & SPA”, septiņas Rixwell zīmola viesnīcas Rīgā – “Rixwell Elefant Hotel”, “Rixwell Old Riga Palace Hotel”, “Rixwell Gertrude Hotel”, “Rixwell Terrace Design Hotel”, “Rixwell Centra Hotel”, “Rixwell Irina Hotel”, “Rixwell Domus Hotel” un reģiona pārstāvis Bauskā – “Rixwell Bauska Hotel”, kā arī “Rixwell Old Town Hotel” – Igaunijā, Tallinā.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16954613sec.