ASV drīzumā tiks atvērta viesnīca tikai liberāļiem [2]

Amerikas Savienotajo valstu galvaspilsētā Vašingtonā drīzumā tiks atvērta viesnīca, kuras pamatā būs ne tikai iespēja pārnakšņot, bet gan arī iespēja satikt sev politiski līdzīgi domājošos cilvēkus - konkrētāk - liberāļus.

"The Eaton Workshop" gan nebūs tikai viesnīca - tas būs apvienojums starp viesnīcu, kopstrādāšanas vietu, ēdnīcu, kā arī labsajūtu jeb SPA centru. Vienīgā īpatnība - šī vieta paredzēta cilvēkiem ar īpaši atvērtu politisko domāšanu jeb politiski progresīviem cilvēkiem.

Iecerēts, ka šī būs mājvieta vai vismaz uzturēšanās vieta daudziem jau esošiem politiķiem, kas varēs šeit satikties un sadarboties arī ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem "no tautas" - uzņēmējiem, politiskajiem aktīvistiem, māksliniekiem un arī ikdienas strādājošajiem, kas vienkārši vēlētos kādreiz dalīties ar savām politiskajām idejām. Kā ziņo projekta autori, šī būs vieta kur "aizsākt būtiskas un pozitīvas iniciatīvas gan vietējā, gan nacionālā līmenī, kā arī sekot savu ideju attīstībai".

Jaunajai viesnīcai jau ir piedēvēts pirmās politiskajos uzskatos balstītās viesnīcas tituls.

Vašingtonas viesnīca atradīsies tikai pāris kvartālu attālumā no Vašingtonas Trampa viesnīcas. Tiek plānots, ka šādu viesnīcu - liberāļiem - 2018.gada beigās atvērs arī Hongkongā, bet 2019.gadā - arī citās ASV pilsētās - Sanfrancisko un Sīetlā.

Pagaidām vēl nav zināms vai šāds biznesa plāns būs rentabls. Tomēr, ja tas tāds būs, tad tas viennozīmīgi varētu radīt izmaiņas veidā kā viesnīcas pozicionē sevi un piesaista sev klientus.

COMMENTS

(name)

1 Andzejs Strazdins 12/11/2017 21:42 Liberālisms ir politiska filozofija un atkarībā no vēstures posma var apzīmēt ekonomiskajos uzskatos diametrāli pretējas ideoloģijas. 19. gs. liberālisms (mūsdienās saukts par "klasisko liberālismu") iestājās par individuālo brīvību, privātīpašumu un minimālu valsts iejaukšanos ekonomikā. Mūsdienās, it īpaši ASV lietotajā nozīmē, vārds liberālisms ir sinonīms ar sociāldemokrātiju,[1][P 1] kas iestājas par valsts organizētu vienlīdzības veicināšanu ("no bagātajiem uz nabagajiem") un valsts pārvaldes aparāta palielināšanu.

Kaut arī ASV ar vārdu liberāls saprot sociālistisku, kreisu politiku, Eiropā šis vārds dažkārt tiek joprojām lietots tā sākotnējā nozīmē. Mūsdienu ASV konservatīvisms ir līdzīgs "klasiskajam liberālismam" savās ekonomiskās politikas nostādnēs (piemēram, atbalstot samazinātu pārvaldes aparātu), tomēr tas nav "liberāls" kulturālos jautājumos. Libertārisms ir līdzīgs mūsdienu konservatīvismam un klasiskajam liberālismam ekonomiskos jautājumos, taču atšķirībā no konservatīvisma ir pieļāvīgāks kulturālos jautājumos vai arī tos vispār nediskutē.

2 Andzejs Strazdins 12/11/2017 21:40 Sāk rakstīt par liberāliem, turpina par politiķiem. Jeb varbūt par liberāliem politiķiem. Kas ir liberāls? Vai liberāļi Amerikā ir tādi paši kā liberāli Krievijā, vai Eiropā. Skatamies wikipediju.


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12399292sec.