«Baltic Beach hotel & SPA» aicina skaistuma ceļojumā festivālā «Ššš!Noslēpumi!»

Šajos tumšajos rudens vakaros Baltic Beach Hotel & SPA dāvina krāsaino piedzīvojumu sveču gaismā - festivālu "Ššš!Noslēpumi!" (SHH!Secrets-SPA.Health.Holistic). Tas ir pirmais un vienīgais šāda veida pasākums Jūrmalā un iespējams visā Latvijā.

Viesnīca jūs sveicinās ar milzīgām roku darba peonijām fuksijas krāsā, neskaitāmām svecēm un laternām, un burvīgu mūziku austrumu izskaņās.

Ar 2018. gada novembra sākumu un līdz pat 1.decembrim ir iespēja piedzīvot un izbaudīt Tuvo Austrumu un Indijas skaistuma un veselības noslēpumus vienuviet -Baltic Beach Hotel & SPA viesnīcā. Viss norisinās ap un par holistisko jeb alternatīvo medicīnu, kas pierādījusi savu nozīmi ne tikai pacientu vidū, bet turpina iekarot arī tradicionālās medicīnas piekritēju sirdis un "organismus".

AJURVĒDISKĀS KLĪNIKAS ATKLĀŠANA

Ar šo festivālu Baltic Beach Hotel&SPA prezentē savas Ajurvēdiskās klīnikas atklāšanu sadarbībā ar Indijas vadošo un starptautiski atzītu Ājurvēdas ārstu un pētnieku Dr.Somitu Kumaru, kas specializējas reimatoloģijas, diabēta, gremošanas, aknu un neiroloģisko, sirds un asinsvadu slimību ārstēšanā un izpētē. Ikvienam ir iespēja pierakstīties uz individuālo konsultāciju ar Ājurvēdas ārstu un sākt risināt veselības problēmas jau tagad.

Baltic Beach Hotel & SPA ir pagodināts par iespēju sadarbība ar Dr.Somitu Kumaru organizēt semināru un aicina:

21 .11 2018 - SEMINĀRS , BALTIC BEACH HOTEL & SPA

•    Plkst. 18:30-20:00

•    uz bez maksas semināru "Sirds un asinsvadu slimību ārstēšana Ājurvedā".

•    Semināru vada- Dr.Somits Kumars

06.11 - 01.12. 2018 - FESTIVĀLA LAIKĀ

Festivāla laikā viesnīcā darbojas ne tikai augstas kvalifikācijas Ājurvēdas ārsti un speciālisti, bet arī Reiki un Gongu terapijas speciālisti, vēdiskie astrologi, Taro kāršu speciālisti, Ājurvēdisko procedūru un masāžu meistari, Yogas un Indijas deju pasniedzēji, Mehndi meistari (glezonošana ar hennu uz ķermeņa).

1.    Ājūrvēdas ārstu konsultācijas

2.    "Reiki aplis"

3.    Reiki sesijas

4.    "Gongu terapija

5.    Indijas deju nodarbības

6.    Čakru joga

7.    Yoga māmiņām ar bērniem

8.    Sejas pašmasāžas meistarklase

9.    Mehndi māksla

10.    Vēdiskā astrologa konsultācija

11.    Hiromantijas speciālista konsultācija

12.    Aromaterapija- "dziedniecība ar aromātiem"

13.    Konsultācija pie taro kāršu speciālistu

14.    "Vedapuls diagnostika"

15.    Mukhabhyanga

16.    Champi

17.    Padabhyanga

18.    Merudanda

19.    Udvartanam

20.    Marokas rituāls tradicionāls marokas spa

21.    Marma

22.    Basti (ājurvēdiskā klizma)

LEKCIJAS PAR ĀJURVĒDU Dr.Somits Kumars ārsts no Indijas iepazīstinās visus interesentus ar Ājūrvēdu kā medicīnas sistēmu, kas jau tūkstošiem gadu efektīvi ārstē cilvēkus ne tikai Indijā, bet arvien vairāk tiek atzīta arī Rietumu pasaulē. Bezmaksas ieeja.

ĀJŪRVĒDAS ĀRSTU KONSULTĀCIJAS Dr. Somits Kumars ajūrvēdas ārsts no Indijas Latvijas Universitātes (LU) komplementārā medicīnas centra pasniedzējs, SIA AVP Baltics izpilddirektors un pētījumu vadītājs.

Dr. Dinils Pauls-Ājūrvēdas ārsts no Indijas.

"REIKI APLIS" Iepazīšanās ar seno dziedniecības sistēmu, pēc iepriekšēja pieraksta, ar iespēju iepazīties un iespējams izjust uz sevis dabiskās dziedniecības spēku.

REIKI SESIJAS Individuālās dziedniecības sesijas pēc iepriekšēja pieraksta.

"GONGU TERAPIJA" Skaņu terapija ar gongiem - autentiskiem mūzikas instrumentiem pilnīgai relaksācijai, stresa noņemšanai, ķermeņa un prāta līdzsvarošanai.

INDIJAS DEJU NODARBĪBAS Autentisko Indijas deju nodarbības, kuru laikā tiek veicināta asinsrites uzlabošanās un tiek pavairota sievišķā seksuālā enerģija.

ČAKRU JOGA Jogas mērķis ir sakārtot cilvēka iekšējo emocionālo stāvokli veiksmīgas mijiedarbības nodibināšanai ar ārējo pasauli.

YOGA MĀMIŅĀM AR BĒRNIEM Tās ir nodarbības, kurās kustības un laiks tiek veltīts SEV, kamēr mazuļi vai nu čuč, vai spēlējas turpat blakus (ar mazuļiem līdz 2 gadiem).

SEJAS PAŠMASĀŽAS MEISTARKLASE Palēnināt novecošanās procesus, uzlabot ādas stāvokli, saglabāt skaistu sejas toni un ovālu – tās ir kvalitātes, ko vēlas iegūt katra sevi mīloša sieviete. Meistarklases garums 2.5 stundas.

MEHNDI MĀKSLA Sena ķermeņa apgleznošanas māksla ar hennu.

VĒDISKĀ ASTROLOGA KONSULTĀCIJA Vēdisko astroloģiju sauc arī par Hindu astroloģiju vai Indijas astroloģiju. Tai ir ciešs sakars ar Jogu, Ājurvēdu -Indijas medicīnas sistēmu.

HIROMANTIJAS SPECIĀLISTA KONSULTĀCIJA Dzīves stāsta nolasīšanas māksla no plaukstas.

AROMATERAPIJA- "DZIEDNIECĪBA AR AROMĀTIEM" Individuāli pareizi piemeklētas ēteriskās eļļas spēj stiprināt imūnsistēmu, aizsargāt no kaitīgām baktērijām un vīrusiem, līdzsvaro prātu, jūtas, atkarībā no uzdevuma - stimulē vai nomierina nervu sistēmu.

KONSULTĀCIJA PIE TARO KĀRŠU SPECIĀLISTU Jebkuru no mums vienmēr ir aizrāvusi un vilinājusi ezotērika. Ar Taro kāršu simbolisko nozīmi, klientam būs iespēja apzināt pagātni, noteikt savu vietu tagadnē, saprast, ko vēlas nākotnē. Ticēt vai neticēt – tas jau paliek katra klienta ziņā. Bet ja tic, saka, ka vēlēšanās piepildās…

"VEDAPULS DIAGNOSTIKA" Plaši pasaulē atzīta un Latvijā sertificēta aparātdiagnostika, kuru veikt iesakām jebkuram klientam, kuram rūp sava pašsajūta, imunitāte, veselība. Procedūras laikā tiek analizēta klienta pulsa darbība un noteikti ieteikumi, izmantojot Ājurvēdas zināšanas, metodes, dabiskos līdzekļus.

MUKHABHYANGA Ājurvēdas masāža sejai ar izteiktu atjaunojošu efektu.

CHAMPI Galvas masāža, cilvēkiem ar spēcīgām galvas sāpēm vai pie ļoti saspringta, garīga darba.

PADABHYANGA Pēdu masāža izmantojot akupresūras metodi, tiek stabilizēts enerģētiskais balanss organismā, uzlabojas nervu, sirds un asinsvadu, endokrīnā un imūnsistēma, cilvēka balsta un kustību aparāta darbība.

MERUDANDA Muguras masāža. Šī procedūra ir rekomendējama gan profilaktiskos, gan ārstnieciskos nolūkos tiem, kam ikdienā daudz laika jāpavada sēdus. Tiek uzlabota mugurkaula lokanība un stāja.

UDVARTANAM Ājurvēdas pīlinga masāža ar ārstniecības augu un garšvielu maisījuma pulveri, kas uzlabo vielmaiņas procesus, izvada lieko šķidrumu un toksīnus.

GARSHANA Limfodrenāžas pīlinga masāža ar jēlzīda cimdiņu. Pēc procedūras āda kļūst maiga un zīdaina, ķermeņa formas – stingras un tvirtas.

MARMA Punktu masāža - normalizē un atjauno pozitīvās enerģijas plūsmu ķermenī, veicina visa organisma kopējo atveseļošanos un labsajūtas atgūšanu.

BASTI (ĀJURVĒDISKĀ KLIZMA) Indijas organisma attīrošā procedūra uz augu, Ājurvēdiskās eļļas un dabīgo komponentu bāzes, ar kuras palīdzību tiek attīrīta no toksīniem un šlakvielām zarnu trakta lejasdaļa.

MAROKAS RITUĀLS Tradicionāls Marokas SPA rituāls kurā tiek izmantotas: melnās Marokas ziepes, Kessa cimds, vulkāniskais māls Rasuls -ar mērķi attīrīt ādu, stimulēt asinsriti, izvadīt toksīnus un bagātināt organismu ar minirālvielām.

RESTORĀNOS

Festivāla ietvaros viesnīcas Itāļu un Eiropas modernās virtuves restorānos papildus tradicionālai ēdienkartei tika radīta jauna smalka veģetārā ēdienkarte, kur atradīsiet šādus ēdienus kā avakado tartars ar tomātu un bazilika salsu, un apceptiem cukini; portobello sēne sacepta ar dārzeņiem un tofu sieru. Palutiniet savi ar maigo mango tartaru vai ananāsu korpačo ar zemeņu sorbē.

Visa novembra garumā neviens vakars mūsu klientiem nebūs pelēks. Katru dienu ir iespēja sevi mīlēt un lutināt. Šķiet, ka vēlais rudens ir radīts tieši tam. Jo īpaši sestdienā: iesāc savu dienu ar atslābinošo procedūru, izjūti savu sievišķību Indijas ritmos deju nodarbībā, kamēr tavs partneris izbauda vienreizējo Indijas galvas vai muguras masāžu. Noslēdz piedzīvojumu ieturot vieglu "gourmet" veģetāro maltīti, vai arī jebko, ko sirds kāro no mūsu plašām ēdienkartēm.

Vai tā nebūtu prefekta sestdiena?

Un, jā, par jūsu bērniem mēs arī parūpēsimies. Viesnīcā darbojās Bērnu klubs, bet restorānos ir pieejama bērnu ēdienkarte.

24.11. 2018 BALTIC BEACH HOTEL & SPA GATAVO

•    Branču Bolivūdas stilā

•    No plkst. 13:00-16:00

•    Bērniem ballīti "Shimmer and Shine" stilā

•    Branča cena -35,00 Eiro (viss iekļauts, ieskaitot dzērienus)

•    Bērni no 4-12 ar 50% atlaidi

•    Bērni no 0-4 bezmaksas

Cienāsim ar tradicionāliem Indijas gardumiem: Vistas tika masala, Vistas brijani, Rogan još, Indijas čatni, Sviesta vista, Mango Lassi, kā arī Utapam un, protams, slavenākā Indijas Naan maize ar ķiplokiem un garšvielām, un pie tā visa- tradicionālie Eiropas virtuves ēdieni ar Indijas piegaršu!

Atliek tikai izdarīt savu izvēli un doties burvīgā noslēpumu atklāšanas ceļojumā!

Aktivitāšu, prakšu un procedūru kalendārs tiek atjaunots katru nedēļu Baltic Beach Hotel & SPA mājas lapā www.balticbeach.lv

BALTIC BEACH HOTEL & SPA

Smilšaino kāpu un krāšņo priežu mežu ieskauta, "Baltic Beach Hotel & SPA" ir 5* viesnīca, kas atrodas Baltijas jūras krastā, pašā Jūrmalas sirdī. "Baltic Beach" ir lielākā medicīnas SPA viesnīca reģionā – šeit pieejamas vairāk kā 400 dažādas procedūras, kuras veic personāls ar medicīnisko izglītību. Šeit atrodas Latvijā vienīgais jūras ūdens baseins. Viesnīca piedāvā arī konferenču telpas, banketus un citus pakalpojumus. Gardēžiem un viesiem, kuri novērtē izsmalcinātas garšas kompozīcijas, Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā modernu Eiropas un klasisku itāļu virtuvi.

"Baltic Beach Hotel" atrodas Jūrmalā, Majoros, Jūras ielā 23/25.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12235117sec.