Latvijā lielākais trauku un mājsaimniecības preču izplatīšanas uzņēmums «Arkolat» sagādājis jaunumus

Sekojot jaunākajām modes tendencēm HORECA segmentā, "Arkolat" piedāvā porcelāna traukus no PORLAND, kas izceļas ar unikālu dizainu un neredzētiem krāsu salikumiem.

PORLAND ražotne dibināta 1992. gadā Turcijā un šobrīd tas ir straujāk augošais uzņēmums Turcijā, kas iemantojis popularitāti arī ārpus Turcijas robežām. Pateicoties nemitīgai uzņēmuma attīstībai un mērķtiecībai, zīmols ir ieņēmis stabilu lomu trauku tirgū visā pasaulē.

PORLAND aizraušanās ar porcelāna ražošanu un nemitīgu tieksmi sasniegt augstākas un vēl neatklātas virsotnes ir radījusi vēl nebijušu materiālu ALUMILITE, kas izgatavots pēc specifiskas receptes. Tā īpašais komponents, kuram pateicoties materiāls ir arī nosaukts, ir alumīnija oksīds.

Šis materiāls ir unikāls porcelāns ar izcilām tehniskajām īpašībām - viegli kopjams, ar blīvu struktūru un izcilu caurspīdīgumu, kas to padara lieliski piemērotu sabiedriskās ēdināšanas segmentam, pateicoties augstai mehāniskai izturībai.

PORLAND SEASONS trauku kolekcija

Seasons sērijas trauku iedvesma nāk no Japāņu estētikas kanona Wabi – Sabi. Trauku kolekcija ir izgatavota no ALUMILITE porcelāna un glazūra veidota pēc īpašas receptes, izmantojot tikai dabiskas izejvielas. Malu krāsojums traukiem ir roku darbs,  padarot katru trauku neatkārtojamu un unikālu.

Seasons kolekcijas klāstā 8 dažādi toņi, kas lieliski savstarpēji kombinējas. Uz vietas pieejami 3 toņi – tirkīza, gaiši pelēks un tumši pelēks, taču iespējams pasūtīt arī citus toņus.

Trauku kolekcija apskatāma "Arkolat" veikalā Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, www.arkolat.lv, kā arī sazinoties ar "Arkolat" pārdošanas daļu pa tālruni 80 70 40 88 vai rakstot uz [email protected].

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.471663sec.