3 idejas romantiskām Valentīndienas svinībām

Radisson Blu viesnīcu restorānos un bāros sagatavots Valentīndienas ceļvedis. Iepazīsties ar tiem tuvāk un rosināsim ieplānot romantiskas svinības arī jums, lasītāji!

1. Mīlestības diena ir kā radīta ekstravagantiem pārsteigumiem! Un kāpēc gan nepārsteigt mīļoto ar vakariņām augstu virs Rīgas jumtiem, baudot šefpavāra Oļega Soročina īpašo četru kārtu ēdienkarti Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga?

Uzkoda

Pannā cepta jūras ķemmīte, pavasara salātlapas, apelsīnu-burkānu biezenis, kaltētie tomāti, baltvīna mērces putas, Atsvaidzinošs Rožu lapu gelato

Pamatēdiens

Mencas fileja, cepti sakņu dārzeņi, vēžu spīles, parmas šķinķa čipsis, krēmīgā vēžu mērce

vai

Lēni gatavota liellopa fileja, medū apcepti burkāniņi, kartupeļu galete, sarkanvīna mērce

Deserts

Kokosriekstu-aveņu siera kūka, svaigas ogas + ēdienkartei piemeklēta pudele dzirkstošā vīna

Rezervācijas pa tālruni: +371 29 330 141 vai e-pastā [email protected]

2. Anti Valentīndienas ballīte Skyline Bar

Ja rozā baloni, šokolādes sirdis un Titāniks nav gluži tavā gaumē, Skyline Bar ir sagatavota 14. februāra alternatīva – ballīte Skyline bārā. Vakara gaitā būs iespēja baudīt gardus kokteiļus, izkustināt gurnus un - kas būtiski - neliksimies romantiskās kņadas traucēti, jo no 26. stāva panorāmas apskāvušos pārīšus grūti saskatīt.

Pavadi Valentīndienu citādāk – ieeja bezmaksas, sākot no plkst. 21.00. Dančus griezīsim un reibinošus kokteiļus baudīsim līdz pat vieniem naktī.

3. Izsmalcinātas vakariņas restorānā "Piramīda"

Ja gada romantiskāko dienu vēlies pavadīt izsmalcinātā un elegantā gaisotnē, pārsteidz savu mīļoto ar smalkām vakariņām restorānā "Piramīda". Šefpavārs Artūrs Brucis svētkos viesus pārsteigs ar četru kārtu vakariņām, īpaši piemeklētu dzērienu un kaisli veicinošu pārsteigumu!

Galdiņus iespējams rezervēt pa tālruni +371 67093370.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11370015sec.