Wizzair uzsāk divus jaunus lidojumus no Rīgas - uz Itāliju un Islandi

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā WizzAir, vakar no Rīgas ir uzsākusi divus jaunus reisus uz iecienītiem atvaļinājumu maršrutiem — uz Bari Itālijā un Reikjavīku Īslandē. Jaunajos maršrutos lidojumi notiks divas reizes nedēļā – trešdienās un svētdienās. Biļetes uz abiem maršrutiem ir sākot tikai no EUR 39.99, un tās var iegādāties wizzair.com.

Pirmais Wizz Air lidojums no Rīgas notika 2010. gada martā, un kopš tā laika ar WIZZ uz Latviju un no tās ir lidojuši vairāk nekā 1,9 miljoni pasažieru. 2014. gadā Wizz Air izveidoja bāzes vadību Latvijas galvaspilsētā un tagad Rīgas lidostā ir izvietotas divas Airbus A320 lidmašīnas. Wizz Air Latvijā klientu apkalpošanā nodarbina vairāk nekā 70 apkalpes locekļus, kas katrā lidojumā nodrošina izcilu servisu. Latvijas zemo cenu maršrutos Wizz Air 2016. gadā ir pārvadājusi 480 tūkstošus pasažieru, atbalstot vairāk nekā 350 vietējo darbvietu. 2017. gadā WIZZ Rīgas lidojumos pārdevis 652,000 vietas, tā ir 21% izaugsme gada laikā.

Ar šiem jaunajiem maršrutiem – Bari un Reikjavīku, Wizzair ad no Rīgas piedāvā zemo cenu lidojumus uz 11 galamērķiem, 8 valstīs.

WizzAir uzņēmuma komunikācijas pārstāvis Gābors Vāsārheji informē: "Mēs ar patiesu prieku no Rīgas atklājam vēl divus interesantu maršrutus – uz saulaino Bari un apbrīnojamo Reikjavīku. Mēs esam pārliecināti, ka Latvijas klienti novērtēs šos aizraujošos galamērķus. No otras puses, mēs arī esam pārliecināti, ka mūsu zemās cenas piesaistīs vairāk apmeklētājus Latvijai, kas veicinās tūrisma nozari. Mēs paliekam uzticīgi saviem Rīgas klientiem un turpinām piedāvāt zemākās cenas, kas nodrošina lieliskus lidojumus gan atpūtai, gan biznesam. Mūsu draudzīgie vietējie apkalpes locekļi ar prieku gaida Jūs uz klāja vienā no mūsu jaunajiem gaisa kuģiem!"

Starptautiskās lidostas Rīga valdes priekšsēdētāja Ilona Līce norāda: "Starptautiskā lidosta Rīga ir gandarīta, ka veiksmīgā un ilgstošā sadarbība ar Wizz Air ļauj nodrošināt mūsu pasažieriem no visas Baltijas aizvien jaunus ieguvumus. Jaunie Wizz Air galamērķi Bari un Reikjavīka piedāvā aizraujošas iespējas gan tiem, kas mīl Islandes skaisto un skarbo ziemeļu dabu, gan tiem, kam patīk Itālijas saule un jūra. Kā Baltijas vadošā lidosta, "Rīga" tiecas aizvien paplašināt galamērķu tīklu, piedāvājot pasažieriem aizvien jaunas iespējas gan biznesa, gan atpūtas ceļojumiem. WizzAir, bāzējot Rīgā divus gaisa kuģus,  piedāvājot lidojumus no Rīgas uz nu jau 11 galamērķiem un ik gadu pārvadājot gandrīz pusmiljonu pasažieru, ir stabils un uzticams lidostas partneris šī mērķa sasniegšanā."

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32803202sec.