Aviācijas industrija pieaug - prognozē labas perspektīvas

Starpautiskā Gaisa Transporta Asociācija (International Air Transport Association (IATA)) ir izteikusi prognozes, ka tuvāko 20 gadu laikā, aviācijas industrija dubultos savus izmērus - respektīvi, ikgadējais pārvadātais pasažieru apjoms pieaugs līdz 7,2 miljardiem pasažieru. Tas, savukārt, nozzīmē to, ka būs pieprasījums pēc vēl lidmašīnām, jaunām lidostām, vairāk lidojumu maršrutiem un arī - apkalpojošā personāla, vēstī aviācijas portāls Aerotime.

Esam jau regulāri vēstījuši par to, ka tūrisma un aviācijas nozares piedzīvo pieaugumus, kamēr lidsabiedrības - sasniedz jaunus pārvadāto pasažieru rekordus.

Kā norāda pētījumi, tūrisma un ceļojumu industrija šobrīd pieaug par 4% gadā - un industrija arī turpinās pieaug par vidēji 4% gadā tuvākos 10 gadus. Tomēr vai industrija ir gatava pieaugt savos izmēros?

SGTA norāda, ka tā, kā arī lidsabiedrības individuāli, arvien vairāk uzmanības pievērš aviācijas personāla apmācībām. Pati SGTA piedāvājot plaša spektra apmācību programmas aviācijas speciālistiem dažādās pasaules vietās. Tāpat SGTA mudina arī lidsabiedrības pašas organizēt apmācības un jau laicīgi meklēt darbiniekus, ja ir novērojams pieaugums arī viņu darbībās un lidojumu apjomos - kas arī tiek novērots.

Arī Latvijā ir pieejamas SGTA veidotās apmācības, jo pasaulē šobrīd ir 20 treniņu centri, kā arī 420 apmācību partneri 90 dažādās valstīs. Vairāk nekā miljons studentu ir absolvējuši vismaz vienu SGTA rīkoto kursu.

Tomēr viens ir skaidrs - aviācijas nozare izplatīsies un paliks arvien pieprasītāka, kas nozīmē to, ka šeit ir augsne gan darbam, gan arī uzņēmējdarbībai, nodrošinot ar aviāciju saistītos pakalpojumus, kā arī blakuspakalpojumus.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12427998sec.