Havaju salu lidsabiedrība ieviesusi klientu servisu, kas atbild pat uz SMS

Mēs visi zinām, ka vairumam aviokompāniju ar klientu servisu ir kā ir... Nu, vismaz tām, kas lido no Latvijas un ir mūsu maciņam atbilstošas - Ryanair un Wizzair klientu servisa teju nav vispār, savukārt Airbaltic... Airbaltic ir Airbaltic.

Tomēr tas netraucē citā pasaules daļā aviokompānijām ieviest jaunumus - tiek ziņots, ka Havaju salu lidsabiedrība "Hawaiian Airlines" ir ieviesusi klientu servisu, kas atbild arī uz savu klientu īsziņām jeb SMS. Šāds solis tiek skaidrots ar to, ka cilvēkiem - īpaši jaunāka gadu gājuma - vienkārši nepatīk runāt pa telefonu. Tāpat šāda veida komunikācija nodrošina ļoti ātru iespēju atbildēt un saņemt ziņas, kas klientu servisā, īpaši lidsabiedrību klientu servisā, ir ļoti svarīgi.

Havaju salu lidsabiedrība ziņo, ka viņiem klientu servisā strādā 12 cilvēki, kuri vidēji uzmana aptuveni 7 sarunas, kas tiek veiktas ar SMS palīdzību. Tas ļaujot ietaupīt laiku - gan sev, gan klientam, jo problēma tiekot atrisināta ātrāk un bez liekvārdības.

Šāds solis ir jaunums, taču tas, ka lidsabiedrības aktīvi darbojas tehnoloģiju vidē, gan nav. Jau labu laiku vērojams, ka katra sevi cienoša lidsabiedrība ir atrodama arī sociālajos tīklos - kā Facebook un Twitter, kur arī aktīvi uzmana tur notiekošo.

Šī veida komunikācija arī ir ļoti veiksmīga pašām lidsabiedrībām, jo tās reāllaikā uzzina par kādām problēmām un arī rada sociālu spiedienu lidsabiedrībām atbildēt ātrāk un efektīvāk.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.864393sec.