Primera Air no jaunajām bāzēm Eiropā uzsāks tiešos lidojumus uz Toronto

Latvijā bāzētā aviokompānija Primera Air paziņo par vēl vienu jaunu galamērķi Ziemeļamerikā, uzsākot tiešos lidojumus uz Toronto no savām jaunajām bāzēm Londonā, Birmingemā un Parīzē. Lidojumi uz Toronto būs trīsreiz nedēļā no Birmingemas un Londonas un četrreiz nedēļā – no Parīzes. Jaunā maršruta atvēršana ir nākamais solis pretī aviokompānijas mērķim revolucionizēt transatlantisko lidojumu segmentu.

“Esam ļoti priecīgi paziņot par jaunu lidojumu galamērķi Kanādā no mūsu bāzēm Eiropā. Toronto ir lielisks papildinājums mūsu iepriekš atvērtajiem maršrutiem uz Ņujorku un Bostonu no Londonas, Birmingemas un Parīzes,” saka Primera Air prezidents Anrī Mārs Ingolfsons.

“Ar mūsu pilnīgi jaunajiem Airbus A321neo nodrošināsim lidojumus maršrutos, kuros iepriekš tika izmantotas tikai platfizelāžas lidmašīnas. Pateicoties šo jaunās paaudzes lidaparātu efektivitātei, pasažieriem varam piedāvāt neredzēti zemas cenas, augstu pakalpojuma kvalitāti un lielisku servisu lidojumiem uz ASV un Kanādu no Francijas un Lielbritānijas. To novērtēs gan tūristi, gan biznesa ceļotāji,” turpina A.M. Ingolfsons.

Lidmašīnā būs pieejamas divas klases – ekonomiskā un biznesa. Visiem pasažieriem būs iespēja lidojumu laikā izmantot bezvadu internetu un uzlādēt elektroniskās ierīces.

Lidojumi uz Kanādu no Primera Air jaunajām bāzēm Eiropā tiks uzsākti 2018. gada maijā un būs pieejami visa gada garumā. Reisus uz Toronto (YYZ) aviokompānija no Londonas (Stansted) un Birmingemas (BHX) nodrošinās trīs reizes nedēļā (otrdienās, ceturtdienās un sestdienās) un no Parīzes (CDG) – četras reizes nedēļā (pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās). Biļetes par zemākajām cenām var iegādāties aviokompānijas interneta vietnē www.primeraair.com.

Jau vēstīts, ka no 2018. gada aprīļa katru dienu lidojumus uz Ņujorku un četrreiz nedēļā uz Bostonu aviokompānija nodrošinās no visām trim jaunajām bāzēm Eiropā.

Nākamo divu gadu laikā Primera Air plāno palielināt reisu skaitu no esošajām bāzēm, kā arī atvērt jaunus transatlantiskos maršrutus un bāzes, lidojumus nodrošinot arī ar savu jaunāko flotes papildinājumu – 20 jauniem Boeing Max9-ER .

Par Primera Air

Uzņēmums dibināts 2004.gadā Islandē un sākotnēji nodrošināja čartera lidojumus, sadarbojoties ar tūrisma operatoriem Skandināvijā. 2014. gadā uzņēmuma galvenā mītne no Dānijas tika pārcelta uz Rīgu, bet bizness paplašināts ar lidojumu tiešo pārdošanu un aktīvu zemo cenu aviopārvadājumu biznesa nišas iekarošanu. Primera Air nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem, izmantojot astoņus jaunākās paaudzes Boeing lidaparātus. Septiņas  lidmašīnas tiek izmantotas lidojumos no Dānijas, Zviedrijas, Islandes, Somijas un Norvēģijas. Viens lidaparāts tiek izīrēts citiem operatoriem ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, Insurance) tirgus segmentā. Uzņēmums ietilpst Primera Travel Group koncernā, ko veido vadošie tūrisma operatori Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Somijā, Islandē un Igaunijā.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17371321sec.