Pasažierim «savajagas gaisu» un viņš atver lidmašīnas avārijas durvis

Pamatīgu pārsteigumu piedzīvojuši kāda Ryanair lidojuma pasažieri - starp viņiem bijis kāds pasažieris, kas pēkšņi paziņojis, ka viņam "nepieciešams gaiss" un viņš atvēris lidmašīnas avārijas durvis - un arī pa tām izkāpis, apsēžoties uz lidaparāta spārna.

Par laimi šis notikums norisinājies jau tad, kad lidmašīna bijusi nosēdies Malagas (Spānijā) lidostā. Lidosta bijusi ļoti noslogota, kas nozīmēja, ka lidojumiem noritēja aizkavējumi - arī ienākošajiem lidojumiem. Lidmašīna, kas kavējusi aptuveni 40 minūtes nolaidusies un tad aptuveni pusstundu stāvējusi/braukājusi apkārt pa lidostu, gaidot, kad tās pasažieri varēs izkāpt.

Tomēr kādam pasažierim apnicis šis viss un, apgalvojot, ka "viņam nepieciešams gaiss", viņš atvēris lidaparāta avārijas durvis un izkāpis uz lidmašīnas spārna. Pēc kāda laika gan viņš atgriezies lidaparātā, jo bija atstājis tajā savu rokas bagāžu.

Vīrietis, kurš apgalvoja, ka viņam ir astma un šādi rīkojies, jo viņam vienkārši esot bijušas grūtības elpot. Kāds pasažieris arī nofilmējis incidentu, kas sākās ar to, ka vīrietis sācis drudžaini staigāt apkārt pa lidmašīnu. Pēc tam viņš atvēris avārijas durvis un pēc savas somas paņemšanas arī gatavojies nolekt no lidmašīnas spārna, taču no šādas rīcības viņu atrunāja lidostas darbinieki, aicinot viņu atgriezties lidaparātā.

Pēc brītiņa vīrietis, kopā ar citiem pasažieriem, ticis izlaists no lidaparāta pa galvenajām durvīm, tomēr uzreiz arī tika aizturēts. Par avārijas durvju atvēršanu viņam draud sods, kas mērāms vismaz četru ciparu apmērā.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45613003sec.