«British Airways» pārdod 2000 biļetes «pa lēto» un tad tās atceļ

Lielbritānijas lidsabiedrība "British Airways" šonedēļ atcēlusi vairāk nekā 2000 iepriekš iegādātas biļetes un atvainojusies visiem saviem pasažieriem. Biļetes esot "kļūdas pēc" pārdotas par pārlieku zemu cenu, skaidro aviokompānija.

Lidsabiedrība apņēmusies atdot potenciālajiem pasažieriem viņu samaksāto naudu, kā arī katram pasažierim piešķirt kuponu, ar ko segt daļu no nākamo lidojumu izmaksām. Tā paziņojusi, ka kļūda sistēmā bijusi lidojumiem uz Izraēlas pilsētu Telavivu un Apvienoto Arābu Emirātu pilsētu Dubaiju. Iegādātās biļetes nebūšot derīgas.

"British Airways", kuru biļetes vienā virzienā parasti maksā no 200 britu mārciņām (ap 230 eiro) esot ceļojumu aģentūrām biļetes reklamējuši par cenu no vienas mārciņas (1,15 eiro) plus lidostu nodokļi. Ceļojumu aģentūras, kas pārdevuši ceļojumus, nu ir neizpratnē un uzsver, ka klienti, kas iegādājušies ceļojumus, tikuši apkrāpti, jo biļetes iegādājušies ticot, ka lidojumi notiks.

Ar atlaidi "British Airways" biļešu cena esot bijusi līdzīga lēto lidsabiedrību piedāvājumiem, līdz ar to nav radījusi aizdomas.

Lidsabiedrība gan uzsver, ka kļūda bijusi ievadot datus sistēmā un tā bijusi cilvēciska kļūda.

Biļetes nopirkušie pasažieri gan ir dusmīgi, sakot, ka pērkot lētu preci lielveikalā, pēc tam netiekot pieprasīts preci atdot vai piemaksāt un šādas kļūdas aviokompānijai vajadzētu norakstīt.

Eksperti norāda, ka aptuveni 70% gadījumu, kad klienti iegādājušies lētas biļetes kļūdas dēļ, lidsabiedrības neatzīst biļetes par nederīgām, jo tā darot, tās zaudē daudz vairāk naudas un resursu negatīvajā publicitātē.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 10.04.2024 - 17.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13168001sec.