Lidsabiedrības «Turkish Airlines» Pasaules Golfa Kauss piezemējās Rīgā

Sestdien, 11. augustā, Turcijas nacionālā lidsabiedrība Turkish Airlines, kas ir pasaules līderis civilajā aviācijā, uz Ozo golfa klubu Rīgā atveda savu plaši pazīstamo Turkish Airlines Pasaules Golfa Kausa turnīru amatieriem, kura popularitāte strauji pieaug.

Lidsabiedrība, kas ir ierindojusies pasaules līdera pozīcijās, lepojas ne tikai ar saviem godalgotajiem biznesa klases pakalpojumiem, bet arī ar tās dibināto Turkish Airlines Pasaules Golfa Kausu, par kuru sacenšas vairāk nekā 8 000 spēlētāju visā pasaulē vairāk nekā 100 turnīros, un daudziem citiem novatoriskiem augstas klases pakalpojumiem, kas pasažieriem sniedz nepārspējamu lidojumu pieredzi.

Turkish Airlines ir cieši apņēmies sekmēt sportisko konkurenci, kā arī apvienot dažādas tautas un sabiedrības.

Lidsabiedrība sekmē sportu, atbalstot dažāda līmeņa futbolu, basketbolu, regbiju un golfu. Šī amatieru golfa turnīru sērija ir lielisks piemērs tam, ko Turkish Airlines sniedz papildinājumā nepārspējamiem lidojumiem, par kuriem lidsabiedrība ir ieguvusi neskaitāmas balvas. Papildus tam Turkish Airlines piedāvā saviem pasažieriem pārvadāt golfa inventāru (nūjas) bez maksas.

Šogad turnīru atbalsta The Financial Times, National, Titanic Hotels un apģērbu partneris Ruck & Maul. Kvalifikācijas ieguvēji balvā saņēma biznesa klases lidojumus un izmitināšanu piecu zvaigžņu Titanic Golf Deluxe viesnīcā Belekā, Antālijā, kur novembrī norisinās arī Turkish Airlines Open izspēles profesionāļiem.

Uzvarot sacensībās ar 45 punktiem, iespēju pārstāvēt Rīgu izcīnīja Anna Diāna Švanka, 2. vietā ierindojās Jurijs Gorbovs, savukārt 3. vietā – Andris Orniņš.

Sacensību laikā tika noskaidrots arī nearest to pin (14. bedrīte) uzvarētājs – vīriešu konkurencē šo titulu izcīnīja Nils Nauriņš, savukārt sieviešu – Daiga Puisīte. Titulu lowest gross score ar ārkārtīgi iespaidīgo punktu skaitu 61 – 11 izcīnīja Anna Diāna Švanka.

“Mēs vēlamies pateikties visiem mūsu viesiem, kuri Turkish Airlines Pasaules Golfa Kausa turnīru Rīgā ir padarījuši par veiksmes stāstu,” uzsvēra Turkish Airlines Rīgas biroja pārstāvis Haruns Kose. Viņš piebilda, ka “šis bija patiešām lielisks TAWGC sērijas turnīrs, mēs apveicam uzvarētāju Annu Diānu Švanku un vēlam viņai veiksmi Antālijā.”

Turkish Airlines lido uz 304 pilsētu 122 pasaules valstī, un 2017. gadā lidsabiedrība saņēma Skytrax World Airlines apbalvojumus tādās kategorijās kā “Pasaules labākais biznesa klases ēdināšanas pakalpojums”, “Pasaules labākā biznesa klases atpūtas telpa” un “Pasaules labākā biznesa klases ēdināšanas telpa”.

FOTOGALERIJU NO PASĀKUMA SKATIES ŠEIT.

Par Turkish Airlines:

Turkish Airlines, kas ir pasaules lielākās aviokompāniju alianses Star Alliance biedrs, dibināta 1933. gadā. Darbību aizsākot ar piecu lidmašīnu floti, šobrīd četru zvaigžņu lidsabiedrība ir aprīkota ar 328 pasažieru un kravas lidmašīnām, kas lido uz 304 galamērķiem visā pasaulē, tostarp 255 ir starptautiskie un 49 – iekšzemes lidojumi. Saskaņā ar Skytrax veikto aptauju, 2017. gadā Turkish Airlines jau sesto gadu pēc kārtas saņēma balvu "Labākā aviokompānija Eiropā". Kā labākā aviokompānija Dienvideiropā Turkish Airlines ir apbalvota deviņus gadus pēc kārtas. 2010. gadā tika saņems apbalvojums “Labākā ekonomiskās klases ēdināšana”, savukārt 2013., 2014., 2016., un 2017. gadā saņemta balva par pasaulē labāko biznesa klases ēdināšanu. 2015. un 2017. gadā izcīnīta balva “Pasaules labākā biznesa klases atpūtas telpa”, un trešo gadu pēc kārtas iegūta balva arī nominācijā “Pasaules labākā biznesa klases ēdināšanas telpa”. Papildu informācija par Turkish Airlines ir atrodama oficiālajā tīmekļa vietnē www.turkishairlines.com vai tās sociālo mediju profilos Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, un Instagram

Par Star Alliance:

Pasaules lielākās aviokompāniju alianse Star Alliance izveidota 1997. gadā kā pirmā starptautiskā aviosabiedrību alianse. Tās mērķis ir sekmēt starptautiskajiem ceļotājiem nepieciešamo pakalpojumu pieejamību visā pasaulē, kā arī vienmērīgu pakalpojumu sniegšanu. Alianses nozīmību simbolizē vairākas nozares balvas, tostarp Air Transport World Market Leadership Award un Best Airline Alliance, ko piedāvā Business Traveler Magazine un Skytrax. Biedru aviosabiedrības: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugāle, Turkish Airlines, THAI un United. Kopumā Star Alliance tīkls šobrīd piedāvā vairāk nekā 18 450 ikdienas lidojumus uz 1300 lidostām 190 valstīs. Tālākus savienojuma lidojumus piedāvā Star Alliance partneris Juneyao Airlines.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.205827sec.