airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Štutgarti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par pirmo 2019. gada vasaras sezonas galamērķi, uz kuru lidojumi sāksies marta beigās. airBaltic turpina paplašināt savu piedāvājumu lidojumiem uz Vāciju, maršrutu kartei pievienojot regulāros reisus uz Štutgarti, kas sāksies 31. martā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Štutgarte ir jau mūsu sestais galamērķis Vācijā. Mēs esam pārliecināti, ka šo tiešo savienojumu novērtēs gan biznesa, gan atpūtas ceļotāji. Kā viens no Vācijas autorūpniecības nozares centriem, kas bagāts ar unikālām dabas ainavām, Štutgarte saviem viesiem piedāvā plašas iespējas."

“Mēs esam priecīgi sadarboties ar airBaltic kā jauno pārvadātāju Štutgartes lidostā,” norāda Štutgartes lidostas izpilddirektore Dr. Arina Freitāga (Dr. Arina Freitag). “Rīga ir lielisks papildinājums mūsu maršrutu tīklam, un airBaltic piedāvā ļoti ērtus savienojošos lidojumus, piemēram, uz visām Baltijas valstīm, kur pašreizējais pieprasījums ir palielinājies par 60%.”

Štutgartes lidostas izpilddirektors un preses pārstāvis V. Šēfers (W. Schoefer) piebilst: “airBaltic nodrošina abpusēju piekļuvi diviem ekonomiski ļoti dinamiskiem reģioniem. Digitalizācijas un e-pārvaldes ziņā Latvija ir pionieris Eiropā un tādējādi pievilcīgs partneris mūsu ekonomikai, tāpēc mēs šo jauno savienojumu augstu novērtējam.”

Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts, kā arī biļetes uz jauno galamērķi jau pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

2018. gada pirmajos sešos mēnešos airBaltic pārvadājusi 1 876 839 pasažierus jeb par 20% vairāk salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2018. gada jūnijā airBaltic pakalpojumus izmantoja 424 822 pasažieri, sasniedzot rekordaugstu līmeni.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2018. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienojusi astoņus jaunus galamērķus no Rīgas uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo, Gdaņsku, Almati, Sočiem un Kaļiņingradu. Papildus tam airBaltic sākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Tallinas uz Londonu.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.89395499sec.