No Rīgas uz Abū Dabī atkal var doties ar tiešo lidojumu

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" sadarbībā ar Etihad Airways 2018. gada 28. oktobrī atsākusi sezonālos tiešos lidojumus maršrutā Rīga – Abū Dabī. Šis maršruts piedāvā ērtus savienojumus pasažieriem, kuri ceļo no Baltijas uz Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētu un uz tālākiem galamērķiem Austrālijā, Āzijā, Āfrikā un Tuvajos Austrumos, kā arī sniedz jaunas ceļošanas iespējas no Abū Dabī uz Eiropu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Pateicoties tam, ka "airBaltic" flotes izmērs turpina augt, nākamgad mēs pagarināsim pakalpojumu sniegšanas periodu šajā maršrutā, piedāvājot ērtus savienojumus starp abām galvaspilsētām divus mēnešus ilgāk."

"airBaltic" lidojumus maršrutā Rīga – Abū Dabī veic četras reizes nedēļā ar Airbus A220-300 lidmašīnām, pasažieriem ceļā pavadot sešas stundas un 15 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir no 129 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Pilns "airBaltic" piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Šajā ziemas sezonā "airBaltic" arī turpinās lidojumus no Rīgas uz tādiem brīvdienu galamērķiem kā Malagu, Madridi, Lisabonu un Nicu.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā "airBaltic" savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti.

Par "airBaltic" īsumā:

"airBaltic" (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. "airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. "airBaltic" flotē ir 36 lidmašīnas: 13 Airbus A220-300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. "airBaltic" ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā "airBaltic" tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā "airBaltic" sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89434099sec.