Drīzumā divi jauni kruīza kuģi uzsāks ceļojumu pa okeānu [2]

Jaunie kruīza ceļojumi būs piemēroti tiem, kam ir vēlme pēc garākiem ceļojumiem, apskatot vairākas vietas pasaulē.

Kruīza kuģu līnijas "Okeānija" jaunais kuģis 2018. gadā uzsāks 180 dienu garu maršrutu, kurā būs iespēja apceļot un redzēt piecus kontinentus, 40 valstis un 87 pasaules ostas.

Sešu mēnešu garajā ceļojumā, kruīza kuģa viesiem būs iespēja redzēt tropu salas,  kalnu grēdas, pasaules lielpilsētas, kā arī senlaicīgus kalnu ciematiņus. Ceļojums sniegs ne mazums adrenalīna un piedzīvojumu pilnus brīžus. Kruīza kuģa apkalpes locekļi viesiem piedāvās greznus apartamentus, kur pavadīt ilgo ceļojumu. Majestātiski skati un dabas ainavas tiek garantētas ikvienam, kas kļūs par kruīza kuģa "Okeānija" pasažieri.

Vienlaikus kruīza kuģu līnijas "Okeānija" jaunajam maršrutam, jaunu virzienu uzsāks "Septiņu jūru kruīza" (Regent Seven Seas Cruises) kompānija. Sapnis par šampānieša malkošanu uz pasaules kruīza klāja ir iespējams un līdz kruīza sākumam nemaz tik ilgi vairs nav jāgaida. Katras istabas logs pavērs skatu uz okeānu. Kuģa apkalpes locekļi piedāvās luksus pakalpojumus un apkalpošanu numurā 24 stundas diennaktī.

Kuģa viesiem tiks piedāvāta iespēja aplūkot pasaulē populārākās un aizraujošākās vietas, piemēram, Montekarlo. Tāpat būs iespēja paviesoties Jaunzēlandē, kur būs iespēja redzēt savvaļā grūti notveramos dzīvniekus. Šis ceļojuma maršruts ilgs četrus mēnešus, un tajā tiks iekļautas ekskursijas, pusdienas uz klaja un daudzi citi piedāvājumi.

COMMENTS

(name)

1 Travelnews.lv redakcija 04/08/2016 14:48 Labdien, Ilze! Paldies par vērību un informāciju! Pārbaudot informāciju, esam veikuši labojumus!

2 Ilze 04/08/2016 13:43 Cien. Travelnews,

Gan "Okeānija", gan "Septiņu jūru kruīzs" ir kruīza līniju nosaukumi, nevis kuģu nosaukumi!


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26894712sec.