Viedoklis: Kādus papildpakalpojumus viesnīcas piedāvā saviem klientiem?

Laikam ejot, mainās arī cilvēku ceļošanas paradumi - un vēlmes. Viesnīcas vairs netiek uztvertas par vietu, kur tikai gulēt - bet gan par vietu, kur saņemt plašu pakalpojumu klāstu. Travelnews.lv vēlējās noskaidrot kas ir klientu pieprasītākie papildpakalpojumi viesnīcās - un kāds ir piedāvājums.

Sanita Ukavica, Skrundas muižas vadītāja

Iestājoties vasaras sezonai lielāko popularitāti klientu vidū iemantojusi aktīvā atpūta svaigā gaisā. Bez papildus samaksas muižas viesiem iespējams doties izbraucienos ar velosipēdu, laivu un katamarānu. Blakus muižai arī pieejami volejbola un futbola laukumi! Tāpat pie mums strauju popularitāti iemantojis "Spīdmintons", kas ir badmintona paveids, tikai tiek spēlēts daudz ātrākā tempā.

Tāpat viesiem tiek piedāvāts noorganizēt gan kāzas, gan jebkuru citu saviesīgu vai privātu pasākumu muižas ēkā, tās apkārtnē vai restorāna telpās!

Arī SPA Skundas muižā ir tapšanas stadijā, un jau drīzumā būs gatavs uzņemt nesteidzīgās atpūtas cienītājus!

Sanita Rubene, Dikļu pils mārketinga vadītāja

Dikļu pils būtībā darbojas kā pasākumu aģentūra, veidojot savus pasākumus, organizējot kāzas un dažādu gastronomisku baudījumu sērijas! Kā ļoti iecienītu papildpakalpojumu varu minēt vēlās brokastis jeb "brančus". Šogad pirmo reizi Dikļos norisināsies "Piknika brančs", kas notiks svaigā gaisā – pils dārzā.

Tāpat vairākas reizes gadā tiek organizēti dažādi mūzikas festivāli - lielāko interesi pēdējos gados izraisījis "Sajūtu festivāls", kas šogad risināsies 8.jūlijā!

Arī par restorāna piedāvājumu pie mums ir ir padomāts, izstrādājot ēdienu baudīšanas festivālu ar nosaukumu "Misija", kurā būs iespējams baudīt sešus dažādus ēdienus, sešās pils zālēs!

Lielā pieprasījuma dēļ gan, rekomendējam katram pasākumam veikt laicīgu reģistrāciju.

Kristīne Kursīte, viesnīcas “Kurshi Hotel SPA” vadītāja

Papildus pamatpakalpojumiem, kas galvenokārt ietver nesteidzīgu atpūtu viesnīcā un pašatjaunošanos viesnīcas SPA, mūsu viesiem tiek piedāvāta arī maršrutu izstrāde pa Jūrmalu un tās apkārtni. Tas gan notiek pēc individuāla pieprasījuma. Izveidotos maršrutus iespējams veikt arī ar velosipēdu vai nūjojot. Tāpat mēs spējam piedāvāt nogādāt klientus uz tiem interesējošiem galamērķiem ne tikai Jūrmalā, bet arī citur Latvijā – Rīgā, Siguldā, arī tālāk – pēc katra viesa vēlmēm!

Nevajadzētu arī aizmirst, ka pēc piedzīvojumiem bagātas dienas vakariņas iespējams baudīt arī turpat viesnīcā esošajā restorānā!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12211084sec.