Viedoklis: Kā šogad sokas restorānam «Gutenbergs terase»?

Lai arī vasara ir terašu sezonas laiks un ikviena dāma vēlas izbaudīt jauku vakaru – vai dienas vidu terasē, šogad laikapstākļi nelutina. Tāpēc vēlējāmies noskaidrot – kā šogad klājas restorānu terasēm. Vai ir pieprasījums pēc tām? Kas ir pieprasītākais terašu apmeklētāju vidū? Kad visvairāk klientu apmeklē terasi? Un ar ko Jūsu terase ir labāka par pārējām Rīgas terasēm?

Lāsma Krastiņa, jumta restorāna "Gutenbergs terase" vadītāja

Jā, protams, pieprasījums ir, īpaši pēc restorāna rekonstrukcijas. Tagad arī cilvēki ir vairāk informēti par to, ka mēs esam atvērti jebkādos laika apstākļos – un ļoti maz terašu Rīgā strādā lietainā un aukstā laikā! Bet mums terase aizveras ciet, ir nolaižami jumti un sienas, ir pledi un sildītāji – klientus esam gatavi uzņemt arī ne tik labos laika apstākļos! Salīdzinot ar citiem gadiem, varam just, ka klientu skaits pieaudzis – redzam, ka ir pat reizes trīs lielāks pieprasījums! Par "karstākajām stundām restorānā" - šogad ir ļoti nenoteikts laiks, kad cilvēki nāk. Protams, liela "burzma" ir vakariņu laikā – pēc septiņiem, taču jūtam, ka cilvēki nāk arī pa dienu. Ja kādreiz "tukšākas" bija pirmdienas un otrdienas, tad tagad jūtam, ka tās, pārsteidzošā kārtā, ir "iekustējušās"! Taču katru nedēļu pa dienām mainās tā cilvēku plūsma – pēc septiņiem gan, vienmēr, ir daudz cilvēku!

Visi klienti ir ļoti individuāli, tāpēc ļoti atšķiras tās lietas, ko cilvēki pasūta terasē. Ja ir dzimšanas dienas svinības, tad mums ir viena veida piedāvājums, savukārt ja nāk cita kompānija, tad ir pavisam kas cits. Pie mums pārsvarā nāk uz svinībām lielākas kompānijas! Un šīs kompānijas patiešām nāk un ēd trīs kārtās. Mazāk ir tādu cilvēku, kas nāk tikai dzērienus baudīt pie mums – tādi ir reti. Taču jūtam, ka ir "iekustējušies" kokteiļi un džini – pie ēdieniem klāt.

Salīdzinot ar citām Rīgas terasēm, jāsaka, ka, lai arī ir terases uz jumtiem, neviens nav tik liels jumta restorāns, kāds esam mēs! Īpaši Vecrīgā nav otras tādas vietas, kura varētu uzņemt 80 cilvēkus! Un mūsu terase, kā jau minēju, nodrošina darbu jebkādos laika apstākļos – visu varam aizvērt ciet un turpināt strādāt. Daudzām citām terasēm ir kādi lietussardziņi, pledi vai kas tāds, bet mums patiešām ir slēdzama terase, kurai netraucē nekādi laikapstākļi – tieši otrādāk – šādā laikā var nākt un laiku izbaudīt pie mums!

Mēs gan vēl arvien esam īsto komunikācijas kanālu meklējumos - kā pavēstīt cilvēkiem, ka, lai arī esam terase, strādājam jebkuros laikapstākļos. Mums, piemēram, ir Facebook konts, kam varam, tiem arī stāstam. Taču vislabākais veids kā pastāstīt cilvēkiem, manuprāt, ir no "mutes mutē" - un tad arī ir vislielākā iespēja, ka cilvēks atnāks un redzēs, cik pie mums ir forši! Un no lietus noteikti nav jābaidās - ja līst vai ir auksts, tad droši var nākt pie mums uz terasi tāpat!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28540397sec.