Viedoklis: Kur šogad vēl var aizbraukt kopā ar «Alida Tūrs»?

Vasara straujiem soļiem iet uz beigām (ļoti atvainojamies tiem, kas to vēl nebija pamanījuši), un augustā – septembrī ik gadu nojaušamas cilvēku vēlmes vasaru atgūt – nu, vai vismaz to paildzināt. Tāpēc cilvēki ap šo brīdi sāk meklēt iespējas vēl kaut kur aizdoties – pasildīties, ja nu ar Latvijas siltajām dienām nav pieticis – vai piedzīvot kaut ko, ja nu ar Latvijas emocijām nav pieticis. Viena no ceļojumu aģentūrām, kas piedāvā ļoti plašas iespējas aizceļot uz siltajām zemēm, ir "Alida Tūrs" – tāpēc vērsāmies pie viņiem, jautājot vai vispār vēl var kaut kur aizbraukt – un ja jā, tad kur vēl viņi varētu mūs aizsūtīt, ja mēs vēlētos paspēt izbaudīt vasaru un piedzīvojumus.

Juris Cīrulis, "Alida Tūrs" valdes loceklis

Var šovasar paspēt vēl aizbraukt, protams! Vasara jau nav beigusies – mums ir pieejamas vietas ceļojumiem augusta beigās, septembra sākumā – un oktobrī jau sākās braucieni uz Ēģipti, Taizemi un citām vietām! Vienkārši šajā gadā nav "last minute" (pēdējā brīža) piedāvājumu, kas ir braucieni uzreiz un par ļoti izdevīgām cenām. Bet ja cilvēki ir gatavi ieplānot kaut ko un pagaidīt mēnesi – tad ir iespējas aizceļot, noteikti!

Šobrīd pieprasītākie ir ceļojumi uz Turciju un tieši uz Antāliju. Mēs arī piedāvājam ceļojumus tikai uz vietām, kur var atpūsties pludmalē – uz Turciju, uz Rodas salu, Krētu un Korfu – kā arī Barselonu un šādām vietām.

Un kad vislabāk plānot un iegādāties ceļojumus nākamajai vasarai?

Ja cilvēks vēlas ieplānot jau nākamā gada atvaļinājumu, tad piedāvājumi pie mums parādās rudens vidū vai ziemas sākumā – oktobra beigās, novembrī būs vislabākās cenas, kā arī būs pieejamas visas viesnīcas – tātad cenas un izvēles daudz lielākas. Ja skatāmies tagad, tad šobrīd mums septembrī un oktobrī jau labākās viesnīcas ir izpārdotas – un jāņem tas, kas ir palicis. Bet ja cilvēks grib izvēles iespējas vai iekļauties kādā budžetā – tad šajos divos mēnešos būs visizdevīgākās cenas!

Bet vai pērkot un plānojot ceļojumu tik ilgu laiku pirms sava ceļojuma – vairāk nekā pusgadu iepriekš – nav jabaidās no dažādiem faktoriem, kas var notikt – izvēlētā viesnīca var nobankrotēt, cilvēks var saslimt, pārvākties uz citu valsti u.c.? Cik bieži šādas lietas notiek?

Atgadīties var viss kas, tāpēc mēs aicinām cilvēkus iegādāties ceļojumu apdrošināšanu – nenožēlot tos pāris eiro un apdrošināties. Tas ir gadījumos, ja pašam kādas veselības problēmas rodas vai kas mainījies. Jāskatās tikai tas, lai polisē būtu arī šis – saslimšanas risks. Jo, protams, ka nevar jau zināt, kas būs pēc pusgada! Pati apdrošināšana parasti maksā kādus 7-8 eiro, tur tad ir iekļauti gan saslimšanas riski ceļojuma laikā, gan arī ceļojuma atcelšana, ja cilvēks saslimst pirms tam.

Cik tas ir saistīts ar mūsu atbildību, tad mēs vienmēr maksimāli centīsimies nākt pretī. Piemēram, ja jauna viesnīca neatveras laikā vaļā – arī tā var gadīties – mēs piedāvāsim alternatīvas kas ir vismaz līdzvērtīgas vai pat labākas! Un mēs nekad neatstājam cilvēkus vienus pašus – ja kaut kas ir noticis, tad meklēsim labāko variantu kā situāciju risināt. Vienmēr ejam pretī saviem klientiem!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12123799sec.