Kas ir lētākie avioceļojumi ko savās mājaslapās piedāvā ceļojumu aģentūras?

Nauda, nauda un vēlreiz nauda - ja tā nebūtu šķērslis, tad, visdrīzāk, mēs visi to vien darītu kā ceļotu. Taču tā ir šķērslis - un tāpēc, lai ceļotu, bieži vien ir jārēķina, jākalkulē un jādomā - vai vispār to var atļauties.

Tāpēc nolēmām palūkoties pāris ceļojumu aģentūru mājaslapās, lai saprastu cik ir minimālā summa par ko mēs varam kaut kur aizceļot. Galvenie kritēriji - piedāvājumam jābūt viegli atrodamam, piedāvājumam jābūt aviolidojumam un tam jābūt vismaz 5 dienas garam, kā arī mēs vēlamies izlidot vēl šogad - tātad tuvāko četru mēnešu laikā. Apskatīsim divus lētākos/interesantākos piedāvājumus katrai ceļojumu aģentūrai!

KEL Travel

Lētākais ceļojums ar lidmašīnu, ko var atrast KEL Travel ir "Atpūta Malgrata de Mara + ekskursijas 18.09.2017". Izlidošana - šā gada 18.09. Ceļojums maksā sākot no 279 eiro vienam cilvēkam. Piedāvājumā iekļauts lidojums Rīga-Žirona-Rīga (ar bagāžu), 7 naktis viesnīcā ar brokastīm. Ja ir vēlme, var iegādāties papildu ekskursijas - un pamatcenā nav iekļauts transfērs no lidmašīnas uz viesnīcu. Piedāvājums šeit.

Otrs lētākais piedāvājums, kas ir tikai par 20 eiro dārgāks - un maksā sākot no 299 eiro ir "Atpūta Portugālē Algarves piekrastē". Šis ceļojums tiek organizēts caur Spānijas pilsētu Seviļu ar tiešo reisu Rīga-Seviļa-Rīga. Arī šeit cenā iekļauta bagāža un 7 naktis viesnīcā - 6 no kurām ar brokastīm. Šajā piedāvājumā gan nav minēti konkrēti datumi - droši vien, ja ir vēlme doties uz Portugāli, tad jāsazinās ar KEL Travel. Jārēķinās arī, ka vēl 199 eiro varētu izmaksāt braukšana no Seviļas uz Portugāli un ekskursijas - vai arī šo visu var katrs pats sev organizēt, piemēram, īrējot automašīnu. Piedāvājums aplūkojams šeit.

Antario

Vislētākais Antario piedāvājums ir aviotūres uz Parīzi Francijā. Šīs aviotūres gan notiek gada aukstākajos mēnešos - no novembra līdz marta sākuma, taču maksā tikai 199 eiro. Minētajos 199 eiro ietilpst lidojums Rīga - Parīze - Rīga, kā arī trīs naktis 3* viesnīcā ar brokastīm. Tomēr - neietilpst transfēri un ekskursijas - pašam būs jānodrošina nokļūšana viesnīcā un savas aktivitātes. Vai arī jāpiemaksā 99 eiro. Kopumā Parīzē tiek pavadītas aptuveni 2,5 dienas, no kurām vienu var doties izvēles ekskursijā uz Versaļu. Vairāk informācijas te.

Otri lētākie ceļojumi, ko piedāvā Antario, ir uz Itāliju. Ceļojumi tiek organizēti katru nedēļu - līdz pat novembra beigām un tie maksā tikai 249 eiro no cilvēka. Ceļojumi ir 8 dienas (7 naktis) gari un tajos ir gana plašas programmas - tiek braukāts apkārt pa Itāliju. Jārēķinās gan ar to, ka par ekskursijām un autobusiem vēl būs jāsamaksā 189 eiro no cilvēka. Piedāvājumi te.

Kolumbs

Lētākais Kolumba mājaslapā ātri atrodamais ceļojums ir uz Grieķiju un konkrētāk - Halkidiki. Tas izmaksā no 290 eiro. 290 eiro ceļojumu aģentūra sola iekļaut gan lidojumu turp atpakaļ no Rīgas, gan 7 naktis viesnīcā un vismaz brokastis. Kolumbs norāda, ka šim ceļojumam "odziņas" ir vēstures pieminekļi un grieķu kultūras daudzkrāsainība; Grieķijas dabas krāšņums – izrobotie līči, vientuļas smilšu pludmales ar smilšu kāpām un noslēpumainas piekrastes alas, kā arī gardā grieķu virtuve un piesātinātie grieķu vīni. Ceļojums jānopērk līdz 1.09.2017 un jāceļo būs pēc šā datuma. Skaties te.

Otrs lētākais ceļojums ir uz Bulgāriju - Burgasu. Tas maksā no 339 eiro vienam cilvēkam. Ceļojums jāiegādājas līdz 29.09, jo līdz šim brīdim arī var aizceļot uz Burgasu - vismaz ar Kolumbu. Biļetes cenā, kā jau vienmēr, iekļauts tiešais pārlidojums, kā arī 7 naktis viesnīcā - ar vismaz brokastīm.

Kā ceļojuma "odziņas" Bulgārijas variantā tiek minētas Bulgārijas izcilais vīns, ko visā pasaulē var baudīt jau 1200 gadus; tas, ka Bulgārija ir valdzinoša valsts ar antīku kultūru, gleznainu skaistumu un viesmīlīgiem cilvēkiem; kā arī iespēja pabūt Melnās jūras piekrastes pludmalēs, redzēt kalnu grēdu plašumus un auglīgās ielejas. Piedāvājums apskatāms te.

Secinājumi? Ceļojumu aģentūrās ir pieejami arī gana lēti piedāvājumi, tomēr tie var "apaugt" ar citām cenām - transfēriem, ekskursijām utt. Uzmanīgi jāskatās kas tieši tiek iegādāts - un varbūt izdevīgāk ir vērsties aģentūrās pašās, sakot savu budžetu un vaicājot ko var piedāvāt, jo arī cenas un vietu skaits nemitīgi mainās.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.128443sec.