Interesantas lietas, ko darīt Londonā – 2. daļa

Jau iepriekš dalījāmies idejās, ko darīt Londonā, lai brauciens uz šo skaisto pilsētu neizvērstos par vienkāršu tūrisma objektu apskati. Piedāvājam ceļotājiem vēl dažas idejas kā izbaudīt Londonas dabisko šarmu, tās skaistumu un īpatnības.

Raksta pirmo daļu var izlasīt šeit

Savukārt šajā rakstā vairāk uzzināsi par to, ko apmeklēt, ja esi patiess gardēdis vai karstasinīgs futbola fans.

Apmeklē futbola spēli

Londona jau izsenis ir zināma kā dzimtene vieniem no labākajiem futbola klubiem pasaulē. Ja vien esi īsts futbola fans, tad spēles apmeklējums, atrodoties Londonā, ir teju vai obligāts. Tomēr jārēķinās, ka biļešu cena uz tādu pasaulē slavenu un atzītu klubu spēlēm kā "Chelsea", "Arsenal", "Tottenham Hotspurs" vai citu arī maksā atbilstoši. Apmeklējot spēli, nebīsties no futbola stadionā valdošās atmosfēras - nav noslēpums, ka Anglijas futbola līdzjutēji var uzvilkties spēles karstumā un savas emocijas arī neslēps.

Ja vēlēsies papildināt gūtās emocijas no futbola spēles, tad iesaka apmeklēt krodziņus, kur var pasēdēt kopā ar komandas faniem. Viens no populārākajiem šādiem krodziņiem ir "The Gunners", kas ir nosaukts atbilstoši komandas - Arsenāla - nosaukumam. Līdz ar to, tur arī pulcējas šīs komandas līdzjutēji.

Izbaudi gastronomijas bagātību Maltbie (Maltby street) ielas tirgū

Vietējie iedzīvotāji tirgu Maltbie ielā mēdz dēvēt teju par paradīzi gardēžiem. Šis apzīmējums vien jau, iespējams, ir pietiekami labs iemels, kāpēc šo tirgu apmeklēt ikvienam, kurš mīl gatavot, izbaudīt ēdienu vai gluži vienkārši ļoti interesējas par katras valsts vai pilsētas piedāvājumu ēdienu ziņā. Iepirkšanās šajā tirdziņā var izvērsties nevis par vienkāršu iespēju gardi paēst, bet par iespēju paēst ar baudu un izbaudīt vēl nebijušas garšu kombinācijas.

Vislabākais laiks, kad turp doties ir ap pulksten deviņiem no rīta sestdienā vai svētdienā vienpadsmitos rītā.

Iegādājies jaunu apģērbu Meifērā (Mayfair)

Meifēras ieliņās acis priecēs ne viens vien veikals, kur var iegādāties apģērbu, ko piedāvā Eiropas zināmākie zīmoli. Iespējams, ka kāds apģērba gabals no mīļākā zīmola būs labākais suvenīrs, ko atvest no ceļojuma un priecāties vēl turpmākos mēnešus. Tāpat ar slavenāko zīmolu apģērba gabaliem vari iepriecināt arī mājiniekus.

Tāpat kā piemiņu no Londonas vari iegādāties arī rokassomu, rotaslietas vai citus aksesuārus, jo par piedāvājuma plašo klāstu te nevar sūdzēties.

Apmeklē Boro (Borough) tirgu

Visieteicamākais laiks, kad doties uz Boro tirgu, ir agrs rīts trešdien, ceturtdien vai piektdien. Turpretī sestdienā to patiešām nebūtu ieteicams darīt, ja vien nealksti maldīties starp vietējo iedzīvotāju un arī tūristu radīto burzmu. Ja vēlies pamieloties ar patiesi gardiem un svaigiem labumiem, tad labāk uz šo ēdienu un produktu valstību dodies izsalcis. To remdēt Boro tirgū varēsi ar piena saldējumu vai citiem līdzi paņemamiem gardumiem. Savukārt, ja nevēlies paķert uzkodas un steigties prom, tad noteikti uzkavējies un iegriezies uz maltīti tādās kafejnīcās kā "Padella" vai "El Pastór". Piedāvājums šajās omulīgajās kafejnīcās noteikti neliks vilties.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48470402sec.