Guļvieta, brokastis un alus - jauna tendence viesmīlības nozarē?

Ir ceļotāji, kuru mērķis brauciena laikā nav atpūsties pieczvaigžņu viesnīcā, bet primārais ir labi izgulēties un gardi paēst. Tomēr reti kurš no tūristiem atteiktos arī no garšīga alus, kas pamazām pasaulē veido jaunu tendenci - "bed, breakfast and beer" jeb "trīs b"...

Tulkojot no angļu valodas populārais un ierastais simbols "B&B" apzīmē gultu un brokastis (bed & breakfast). Tomēr citiem šis apzīmējums var asociēties arī ar kādu citu lietu – alu (no angļu val. beer). Un kā izrādās, tad arī šo ceļotāju iegribu pēc garda, baudāma alus, var apmierināt - un to arī naktsmītņu piedāvātāji cenšas darīt!

Mājaslapa http://www.bnbfinder.com/ ir īstā vieta, kur tūristiem, kas vēlas atrast "gultu un brokastis" raudzīties pēc naktsmājām. Proti, tur tiek piedāvātas naktsmītnes dažādās pasaules vietās, kur kā prioritāte ir ērta gulta kvalitatīvam miegam un sātīgas brokastis.

Taču - kā jau minējām, pasaulē ir arī cilvēki, kas neatteiktos no laba alus - un šajā mājaslapā atrodamas arī vietas, kas piedāvā visu trīs B apvienojumu – gulta, brokastis, alus. Viena no apmešanās vietām, kur tas viss ir iespējams ir Ziemeļamerikā, Ņūhempšīras štatā – "Woodstock Inn Station & Brewery" (vairāk informācijas šeit).

Papildus jau meklētajai ērtai guļvietai un sātīgām brokastīm, klientiem šeit tiek piedāvātas arī iespējas ne tikai baudīt gardu alu, bet arī apgūt alus darīšanas prasmes. Un kā papildus bonuss – klients var iegūt arī t-kreklu un cepuri.

Vēl šāda naktsmītne, kas piedāvā līdzīgas iespējas ir Masačūsetsas štatā – "Woods Hole Inn" (vairāk informācijas šeit). Alus dzērienu cienītājiem ir iespēja šeit baudīt kādu no 12 dažādajiem aliem, kas ir piedāvājuma klāstā. Turklāt kādu no amatnieku darītajiem aliem varēs malkot ar lielisku skatu uz Vudsholas ostu – vērojot prāmjus, kas nāk un iet, saulei slīdot zemāk un zemāk.

Arī Kanādā ir iespējams apvienot šīs trīs ceļotāju prasības pēc naktsmājām, brokastīm un alus. Šādu iespēju sniedz "DesBarres Manor Inn" (vairāk informācijas šeit). Pasakaini gardas maltītes, alus degustācija un luksus miteklis – tas viss sagaida apmetoties šajos apartamentos Jaunskotijā.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.307096sec.