Nosauktas pasaules labākās viesnīcas. Varbūt kāda no tām kļūs par jūsu galamērķi?

Ja esat no tiem, kam svarīga ceļojuma sastāvdaļa ir viesnīca, tās servisa  līmenis, uzmanība pret vissīkākajām detaļām un spēja tādu elementāru ikdienas vajadzību kā naktsmiers pārvērst baudas piedzīvojumā visām maņām, un esat arī gatavs par šādu līmeni arī attiecīgi maksāt, te jums būs idejas nākamajiem galamērķiem. Ietekmīgais un prestižais tūrisma pakalpojumu sniedzēju tīkls Virtuoso Hotels & Resorts, kas apvieno vairāk nekā 1200 izcilas viesnīcas, villas un kūrortus, 800 ceļojumu aģentūras un 16 tūkstošus zinošu privāto ceļojumu konsultantu 100 pasaules valstīs, ir nosaucis, viņuprāt,  2017.gada labākās viesnīcas/kūrortus 11 dažādās nominācijās. 

Galveno balvu kā “Gada viesnīca” ieguvusi viesnīca Relais & Chateaux Pallazo Seneca Umbrijas provincē Itālijā. Brīnišķīgā vietā Norcijas pilsētiņā kalnu pakājē izvietotā viesnīca ir Bianconi ģimenes īpašums, tā atrodas senas pils telpās un lepojas ar nevainojamu klasisku interjeru un absolūtu eleganci it visās detaļās. Viesnīcas viesiem pieejami arī ekskluzīvi SPA un labsajūtas kompleksa pakalpojumi, izsmalcināts restorāns, piedalīšanās trifeļu meklēšanas un apstrādes procesā, un vietējās kulinārijas meistarklases. Balvas piešķīrēji arī īpaši izceļ viesnīcas saimnieku mīlestību pret savu zemi, pilsētu un tās cilvēkiem, un to ka viesnīca regulāri iesaistās labdarībā un atbalsta vietējai kopienai svarīgus projektus. Īpaša vieta ar īpašu attieksmi – bez uzspēles un ārišķībām, bet patiesu mīlestību it visā.

Balvu par labāko dizainu ieguvis kūrorts Six Senses Douro Valley  Lamego pilsētiņā Portugalē – liela lauku muiža pakalnu, vīnogulāju un vīna darītavu vidū slavenajā Duoro ielejā.  Šī neparasta šarma apņemtā vieta sniedz viesiem klusu un relaksējošu atmosfēru, tiklīdz tie ienākuši pa vārtiem.

Labākā kulinārā pieredze atrodama viesnīcas Hotel Eden Rome restorānā La Terrazza (Romā, Itālijā), kas izceļas ar tradicionālajai itāļu virtuvei neparasti inovatīvu pieeju.

Par labāko bāru atzīts Bar Hemingway, Ritz Paris viesnīcā (Parīze, Francija), kur laiks, šķiet, rit pretējā virzienā, bet daudz pieredzējušais bārmenis Kolins Fīlds pats ir kā dzīva stāstu grāmata.

Labākā programma ģimenēm – viesnīcā The Ritz-Carlton, Naples, Floridā, ASV. Viņu aizraujošās ģimeņu programmas iekļauj gan muzeju apmeklējumus, gan tropu putnu mājas, gan nodarbības stikla veidošanas mākslinieka vadībā, gan daudz ko citu. Viņi patiesi ir gatavi izkāpt no pierastajiem izklaides  aktivitāšu rāmjiem, lai padarītu savas programmas bērniem un pusaudžiem pa īstam aizraujošas. 

Labākā labsajūtas (Wellness) programma – kūrorts Canyon Ranch, Tuksona, Arizona, ASV. Kā atzīst tūrisma profesionāļi, šā kūrorta programmas piedāvā ideālu visu četru svarīgo aspektu – fiziskā, garīgā, emocionālā un medicīniskā – kombināciju. Parasti kūrortos kāda no šīm jomām ir vājāka, kāda – spēcīgāka, bet Canyon Ranch perfektas patiešām ir visas četras, un viesiem piedāvātais SPA pakalpojumu klāsts pārsēj visus gan skaita, gan kvalitātes ziņā.

Vēl Virtuoso gada balvas tika piešķirtas šādās nominācijās:

Labākā pieredze/piedzīvojums - Andaz Mayakoba Resort Riviera Maya, Playa del Carmen, Meksika

Labākais jaunpienācējs - Four Seasons Hotel New York Downtown, Ņujorka, ASV


Līderis ilgtspējīgā tūrisma attīstībā - Cavallo Point – the Lodge at Golden Gate, Sausalito, Kalifornija, ASV

Labākais viesnīcnieks/ce – Suzanna Hatjē, Mandarin Oriental New York, Ņujorka, ASV

Labākais viesnīcas vēstnieks – Kees Hogertoorn, Grand Hotel Amsterdam, Niderlande


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.53966618sec.