Ēģiptē britu sievietei, kas valstī ievedusi 300 aizliegtas tabletes, draud pat nāvessods

Kāda Lielbritānijas sieviete tikusi arestēta Ēģiptē un gaida spriedumu tiesā, kas varētu tai piespriest 25 gadu cietumsodu - vai pat nāvessodu, par to, ka tā valstī ievedusi aptuveni 300 aizliegtas tabletes.

Pati sieviete un viņas pārstāvji neatlaidīgi stāsta, ka notikušais ir kļūda. Viņa 300 "Tramadol" medicīnas līdzekļa tabletes ievedusi, jo nav zinājusi, ka tās Ēģiptē ir aizliegtas. Sieviete aizturēta Hurgadas lidostā, brīdī, kad tā ieradusies musulmaņu valstī. Viņa 9.oktobrī aizturēta uz aizdomu pamata par liela daudzuma narkotisko vielu ievešanu valstī.

33 gadus vecā Plumeres kundze tabletes vedusi savam ēģiptiešu draugam, kas cieš no muguras sāpēm. Viņa esot vienkārši devusies "ierastā atvaļinājumā" pie sava drauga vai neoficiāli saukta arī par vīru, pie viena paņemot līdzi arī tabletes viņam.

Sievietes brālis apgalvo, ka tabletes vest Lielbritānijā ieteikusi viņas kolēģe, iedodot arī medikamenta receptes. Starp ievestajiem medikamentiem bijuši arī citi - Ēģiptē atļauti produkti, kas ir grūti atrodami šajā valstī. Pats brālis māsas rīcību raksturo kā "ļoti ļoti naivu".

"Tramadol" ir visvairāk nepareizi lietotais medikaments - narkotiskā viela Ēģiptē. Valstī katru gadu saņemot aptuveni 100 tūkstošus lūgumus pēc palīdzības no cilvēkiem, kas kļuvuši atkarīgi no šī medikamenta.

Šobrīd britu sieviete ir ieslodzīta cietumā, kur viņa dala kameru ar 20 līdz 30 citām sievietēm.Viņa cer, ka britu vēstniecība spēs viņai palīdzēt izvairīties no lielāka soda.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1255002sec.