Cik vidēji pasaulē nopelna Airbnb mājokļa izīrētājs?

Airbnb noteikti ir pārveidojis ceļošanas tendences kopš tā iznākšanas 2008.gadā. Kompānija, kuras vērtība šobrīd ir mērāma vairākos miljardos, ļauj mājokļu īpašniekiem kļūt par teju vai nelieliem viesnīcu īpašniekiem, savā mājoklī izmitinot svešiniekus uz noteiktu laiku.

Statistika vēstī, ka airbnb pakalpojumus izmantojuši jau vairāk nekā 160 miljoni cilvēku 190 dažādās valstīs. Portālā kopumā pieejami aptuveni 3 miljoni mājokļi, kurus iespējams izīrēt uz laiku no vienas nakts līdz pat vairākiem mēnešiem. Tomēr cik vidēji mēnesī nopelna viens mājokļa izīrētājs, kas izmanto Airbnb pakalpojumus?

Priceonomics vēstī, ka tie ir vidēji 924 ASV dolāri jeb 756 eiro mēnesī, kas ir vairāk nekā jebkurā citā nozarē, kura ļauj "piestrādāt". 756 eiro mēnesī gan ir par pilnu mēnesi - nevis kādu vienu dienu vai dažām dienām. Tāpat šī summa ir vidējais ienākums visā pasaulē - tostarp tādās dārgās vietās kā Londona, Ņujorka un Parīze, kur nereti 924 dolāri jāmaksā par vienu nakti.

"Airbnb mājokļu izīrētāji nopelna vairāk nekā trīs reizes vairāk nekā cita veida "piepelnīšanās" vietnēs. Piemēram, vietnes "TaskRabbit" lietotāji, kuri var veikt dažādus uzdevumus par samaksu, "piepelnoties" nopelna vien aptuveni 300 eiro mēnesī. Tomēr, protams, "Airbnb" peļņa ir ļoti mainīga - iespējams nopelnīt 10 tūkstošus mēnesī, bet iespējams arī saņemt mazāk nekā 200 eiro mēnesī pat par pilnu mēnesi," pauž "Priceonomics".

Kā "Airbnb" izmantotājiem palielināt savu peļņu?

Pirmais solis ir noteikti ievietot skaistas un precīzas fotogrāfijas. Ja bildes neatbildīs realitātei, par mājokli tiks saņemtas negatīvas atsauksmes, kas, savukārt, ietekmēs mājokļa turpmāko rezervācijas skaitu. Tomēr skaisti uzņemtas bildes palīdzēs izcelt jūsu mājokli milzīgajā piedāvājumā.

Tāpat labāk ir uzlikt nelielu cenu, bet rezervēt dzīvokli visam mēnesim, nevis trīs reizes lielāku cenu un aizpildīt dzīvokli tikai par, piemēram, dienu nedēļā. Cilvēkiem patīk maksāt mazāk - un ja viņi maksās mazāk, viņi atstās labāku novērtējumu, saprotot, ka kaut kādas mazas nepilnības ir pieļaujamas, ja cena ir zema. Savukārt dārgos apartamentos pat pie mazākā sīkuma, cilvēki piekasīsies, publiski "mazgājot veļu".

Un pats pēdējais ieteikums - netaupīt uz sīkumiem. Piemēram, "welcome" groziņa atstāšana vai mazo šampūnu nodrošināšana var noteikti likt viesim justies labāk.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16544795sec.