Nosaukti populārākie galamērķi amerikāņu sievietēm, kas ceļo vienas

Ceļojumu industrija atzīst sievietes dažādos veidos par godu gan starptautiskajai Sieviešu dienai, gan Sieviešu Vēstures mēnesim. Piemēram, “Thomas Cook Airlines” noorganizēja sieviešu apkalpi lidojumiem starptautiskajā Sieviešu dienā, un uzsāka savu pirmo stipendiju, lai nākotnē sievietes varētu kļūt par pilotēm.

Aviokompānija “British Airways”, lai atzīmētu Starptautisko Sieviešu dienu, veica līdzīgu atzīšanas aktu, noorganizējot Apvienotās Karalistes lielāko sieviešu lidojumu. Londonas lidojums no Hītrovas lidostas uz Glāzgovu notika 6. martā un tajā piedalījās 61 sieviete.

Viesnīcu tīkls ”Marriott Hotels International” arī sniedz savu balsi un atbalstu, lai izceltu svarīgākos sieviešu panākumus.

Par godu tam, ka 2018. gads neformāli tika nodēvēts par “Sieviešu gadu”, Marriot Hotels savā tīmekļa vietnē nosauca populārākos, sievietēm draudzīgos ceļojumu galamērķus šim gadam.

“Pastāv tieša saistība starp lielāku apmierinātību ar darbu un darba un privātās dzīves līdzsvaru, it īpaši sievietēm profesionālēm. Ceļošanai ir svarīga loma šajā līdzsvarā, radot iespējas ne tikai atjaunot, bet arī apgūt jaunu galamērķu kultūru,” sacīja Marriott Hotels pārstāve.

Populārāko galamērķu ieteikumi ir balstīti uz kultūras dzīvi, mācību iespējām un vispārējo iedvesmu, ko galamērķi paredz sievietēm, kas ceļo vienas.

Kolumbusa, Ohaio

Pilsēta gatavojas Sieviešu spēlēm, kas notiks no 30. marta līdz 1. aprīlim. Sieviešu gadā, šīs 2018. gada spēles būs notikums, ko atcerēties. Kolumbusa kā nekad agrāk veicinās sieviešu šefpavāru, mākslinieču un modes dizaineru radošos talantus.

“Westin Columbus ”ir visa centrs. Solo ceļotājas varēs apmeklēt Īso Ziemeļu mākslas rajonu ar tā veikaliņiem, kafejnīcām un mākslas galerijām, vai doties skrējienā pa 33 akrus lielo parku upes krastā.

Maui sala, Havaju salas

Šī Havajiešu sala ir ideāla ceļotājām, kuras vēlas savienoties ar atjaunoto Klusā okeāna reģionu. Piedzīvojumu meklētājām ir daudz grupu ekskursiju un pasākumu, tostarp pārgājienu un daudz kā cita.

Vašingtona

Pavadīt Sieviešu vēstures mēnesi Vašingtonā ir labi dažādu iemeslu dēļ. Tā ne tikai ir dzimšanas vieta daudzām sieviešu tiesību veicināšanas kustībām, bet arī pilsētu var izstaigāt kājām vai izbraukt ar velosipēdu.

Vašingtonā ir daudz apskates objektu, ko var aplūkot visu gadu, bet pilsēta īpaši skaista ir pavasarī, kad zied nacionālie ķirši.

Čikāga, Ilinoisa

Nav grūti būt aizņemtam Čikāgā, it īpaši, ja paliec pilsētas centrā, vietā, kas ir ideāli piemērota sievietēm, kuras vēlas izpētīt visas Čikāgas apskates vietas un mazumtirgotājus.

Sedona, Arizona

Piedāvājot ideālu relaksācijas un piedzīvojumu kokteili, katra ceļotāja šajā pilsētā atradīs kaut ko priekš sevis. Lai gan meditācijas, spa un jogas dēļ pazīstama kā “Garīgās dziedināšanas meka”, tuksneša pilsēta piedāvā piedzīvojumu kursus, bezceļu ceļojumus un gandrīz 200 pārgājienu takas tiem, kas vēlas pārvietoties un izmēģināt kaut ko jaunu.

Monreāla, Kanāda

Nav slikta ideja pavadīt solo braucienu ar dažiem no pasaules jaukākajiem cilvēkiem, bet tas nav vienīgais iemesls, kāpēc Monreāla ir ideāls galamērķis. Pilsēta ar iedzīvotājiem, kas runā divās valodās un Eiropas sajūtām, Monreāla piedāvā daudz iepirkšanās vietu un muzeju. Tā arī piedāvā ēdienus un dzērienus ar neticamu kulinārijas ainu.

Panama

Panama aicina sievietes ceļotājas, kuras ir globālās pētnieces, kuras meklē autentisku kultūras pieredzi ārpus slavenā Panamas kanāla. Panamas pilsēta ir piepildīta ar moderniem debesskrāpjiem un pilsētas naktsklubiem, kas kontrastē ar Casco Viejo kolonijas ēkām un Metropolitēna Nacionālā parka džungļiem, kas parāda šī Latīņamerikas galamērķa daudzveidību.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 10.04.2024 - 17.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13234401sec.