Cilvēki liek likmes, kā sauks britu karaliskās ģimenes jaundzimušo

Keita Midltona, Kembridžas hercogiene, ir vien nedēļu vai pat varbūt dienu attālumā no sava trešā bērna dzemdībām. Lai gan mēs nezinām precīzo dzemdību datumu, tiek baumots, ka tas ir ap 24. aprīli. Ap to laiku viņa atradīsies Londonas Svētās Marijas slimnīcā, lai vēlāk iepazīstinātu jaundzimušo princi vai princesi ar pasauli.

Bet ir palicis nenoskaidrots kāds svarīgs jautājums – kā Princis Viljams un Keita nosauks jaundzimušo?

Atsaucoties uz bukmeikeriem Apvienotajā Karalistē, cilvēki lielākoties der, ka jaunākais karaliskās ģimenes pārstāvis būs meitenīte, tā ziņo The Independent. Precīzāk, cilvēki pat liek likmes uz to, ka meitenītes vārds noteikti būs Marija.

«Līdz šim vispopulārākais vārds likmju apjomā un lielumā ir Marija. Uz šo vārdu liek likmes tik daudz cilvēki, ka mums vajadzēja derības slēgt jau pirms pāris nedēļām. Sakotnēji šī vārda likme bija 20 pret 1, bet tagad jau 3 pret 1,» paskaidro Paddy Power Betfair bukmeikers.

Nākamie populārākie vārdi ir tikpat graciozi – Alise (5 pret 1) un Viktorija (8 pret 1). Elizabete, Prinča Viljama vecmāmiņas vārds, arī ir viens no populārākajiem vārdiem, tā likme 11 pret 1.

Tā kā ir skaidri redzams, ka visi liek uz to, ka tā būs meitenīte, derības par bērna dzimumu ir oficiāli slēgtas. «Kā jau var redzēt pēc likmēm, cilvēki, kas piedalās derībās, ir pārliecināti par to, ka tā būs meitene,» papildina bukmeikers.

Bet ja nu gadījumā izrādīsies, ka tas ir puisītis, populārākie vārdi, uz ko cilvēki ir derējuši, ir Edvards (8 pret 1) un arī Artūrs. Sarakstā ir iekļuvuši arī tādi vārdi kā Frederiks, Alberts, Džeims, Filips un Aleksandrs.

Viena lieta gan ir skaidra – jaundzimušā karaliskais tituls. Ja tas būs puisītis un viņu sauks Edvards, tituls būs diezgan garš – Viņa Karaliskā Augstība Apvienotās Karalistes princis Edvards. Ja tā būs meitenīte Marija, viņas tituls būs Viņas Karaliskā Augstība Apvienotās Karalistes princese Marija.  


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.234231sec.