Skandāls Kolumbijā - Pasaules Kausa laikā kolumbieši stadionā dzer alkoholu no «binokļa»

Teju visi padomi par ceļošanu, sevī ietver ieteikumu vairākas reizes pārdomāt katru savu soli un izvēli. Ar rūgtu piemēru šim padomam klajā nācis kāds kolumbietis, kurš pazaudējis visai labu amatu kādā Kolumbijas aviosabiedrībā - tikai dēļ vienas sliktas izvēles Pasaules Kausa laikā Krievijā.

Luiss Felipe Gomezs, kas vēl nesen bija Kolumbijas lidsabiedrības "Avianca Cargo" reģionālais menedžeris Eiropā-Āzijā, nu jau ir bezdarbnieks, jo bijis viens no trim galvenajiem varoņiem kādā video, kas "uzspridzinājis" Kolumbijas sociālos tīklus. Tajā redzami trīs kolumbiešu fani dzeram alkoholu no binokļa - kas acīmredzot ir veids kā futbola stadionā ienest nelegālu alkoholu.

Visi trīs fani svinējuši Kolumbijas spēli, izbaudījuši futbolu un atmosfēru, taču video Kolumbijā nav ticis saprasts - valstī esošie uzskata, ka šāds solis - ienest stadionā nelegālu alkoholu, apkauno viņu valsti. Video "pārtvēruši" vairāki ziņu kanāli, kā arī vārds "binoklis" kolumbiešu valodā bijis viens no meklētākajiem vārdiem sociālajos tīklos.

Video popularitātes dēļ, ātri vien visi trīs fani tikuši identificēti - un "Avianca Cargo" rīkojusies asi - paziņojusi, ka viņi meklēs jaunu reģionālo menedžeri Eiropā - Āzijā, jo Gomezs tiek atlaists. Šādu soli lidsabiedrība skaidro ar to, ka tā uzskata - Gomezs rīkojies pretēji kompānijas standartiem, kas nosaka - vienmēr ievērot visus noteikumus un likumus.

Pats Gomezs sociālajos tīklos paudis nožēlu par to, ka viņa dzīve tik ļoti tikusi ietekmēta dēļ viena nepareiza lēmuma - jeb 15 sekundēm "karstas galvas". Viņš dzērienu neesot ienesis stadionā, tikai piekritis to dzert, kad viņam tas piedāvāts - un to tagad, protams, ļoti nožēlojot.

Tāpēc aicinām arī vienmēr būt ļoti apdomīgiem!


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22613215sec.