Itāļi dusmās pēc tam, kad «divi idioti» izplunčājas Romas strūklakā (video)

Itālijas policija uzsākusi valsts mēroga meklēšanas akciju, cenšoties atrast divus tūristus - jaunus vīriešus, kas izplunčājušies vienā no Romas strūklakām, notiekošo arī nofilmējot un publicējot internetā. To, ka itāļi ir dusmīgi un sašutuši par visatļautību, norāda arī fakts, ka valsts premjerministra vietnieks pat abus publiski nodēvējis par "idiotiem".

Abi jaunies vīrieši, tērpušies vairs tikai apakšbiksēs, esot ielekuši un pozējuši Venēcijas laukuma strūklakā Romā, turklāt video redzams, ka viens no viņiem arī novelk nost savas apakšbikses.

Šāda rīcība sadusmojusi itāļus, kuri notikušo dēvē par "ārkārtīgi nepiedienīgu".

"Itālija nav viņu mājas vannas istaba. Viņi ir idioti," notikušo komentēja Mateo Salvani, Itālijas premjerministra vietnieks.

Venēcijas laukumā esošā strūklaka un pats laukums simbolizē Itālijas pirmā karaļa uzvaru, apvienojot valsti. Tāpat te meklējama Nezināmā karavīra kapene, kas simbolizē visus kaujā kritušos karavīrus.

Video redzams kā vīrieši priecājas, kamēr daži garāmgājēji smaida un pat bildē, savukārt vairums izskatās sašutuši un pat aicina vīriešus kāpt ārā no strūklakas.

Itālijas policija incidentu nodēvējusi par "apvainojošu un nelikumīgu", piebilstot, ka abiem vīriešiem angļu valoda ir dzimtā valoda. Abiem vīriešiem, ja tos noķers, draudot "maksimālais iespējamais sods", bet kas - to gan nav atklājis neviens.

Itālijā ir ierasts, ka cilvēki karstumā dodas pie strūklakām, atvēsinoties, taču "ķēmoties" ir nelikumīgi.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.99743915sec.